Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χατζηαβάτη, φτιάξε κι εσύ ένα «πατριωτικό» κόμμα, μπορείς!

 

Ένα νέο «πατριωτικό» κόμμα θα προστεθεί σήμερα στα πολλά υπάρχοντα. Θα το φτιάξει ο «ανεξάρτητος» Μπογδάνος. Που προ ολίγων μηνών, ο ίδιος… εθνοσωτήρ είχε φτιάξει κάποιο άλλο «πατριωτικό» κόμμα (ο γράφων… δε θυμάται πως ακριβώς λεγόταν), που συγχωνεύθηκε με το έτερο «πατριωτικό» κόμμα, Τζήμερου και Κρανιδιώτη, αλλά η συνεργασία των… τριών caballeros έληξε άδοξα, για αδιευκρίνιστους λόγους. Μάλλον στην περίπτωση της εφήμερης συνεργασίας των τριών, ίσχυε αυτό που είπε ο Τσώρτσιλ: Όπου είναι τρεις Έλληνες, οι δύο θέλουν να είναι πρωθυπουργοί και ο άλλος στην αντιπολίτευση για να τους διαδεχθεί! 

Εκτός απ’ τον «πρόεδρο» Μπογδάνο, το κόμμα θα διαθέτει και «αντιπρόεδρο». Φημολογείται ότι την… περίοπτη αυτή θέση θα την καταλάβει μια κάποια μαντάμ Κλαρινοπούλου, ή κάπως έτσι.

Σήμερα, θα δημοσιοποιηθεί και το έμβλημα του νέου «κόμματος». Προτείνουμε να είναι μια ευμεγέθης… κουτάλα, για ευνόητους λόγους! Εναλλακτικά, μπορεί να είναι και μια… συκιά. 

Κάπως έτσι, με την ίδρυση «πατριωτικών» κομμάτων κι αποκομμάτων, ανακοινώσεις «γάμων» και «διαζυγίων» μεταξύ των υπαρχόντων και άλλες ιστορίες για αγρίους, θα φτάσουμε στις εκλογές, όπου θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!

Την επόμενη μέρα όμως, τελειώνουν τα ψέματα κι ο κάθε κατεργάρης θα υποχρεωθεί (κι όχι μόνο από τα εκλογικά αποτελέσματα…) να πάει στον «πάγκο» του!

Exit mobile version