Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πως εξαπάτησε ο Τσίπρας τον λαό με το δημοψήφισμα – Η μαρτυρία ενός αμερικανού υπουργού 

Πως εξαπάτησε ο Τσίπρας τον λαό με το δημοψήφισμα – Η μαρτυρία ενός αμερικανού υπουργού 

Συνέντευξη στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” έδωσε ο Τζακ Λιού, Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, στην κυβέρνηση Ομπάμα, με τον τίτλο “Σώσαμε έναν στρατηγικό σύμμαχο”. Στην συνέντευξη αναφέρθηκε στο περίφημο δημοψήφισμα του 2015 και καταργώντας κάθε αρχή της λογικής προσπαθεί να μας εξηγήσει γιατί ήταν σωστό που ο Τσίπρας (σ.σ.:ο… αντιαμερικάνος) έκανε το όχι, ναι! Συγκεκριμένα στην συνέντευξή του που έδωσε στον Αθανάσιο Έλλις λέει τα παρακάτω:

“Η ψηφοφορία έγινε και όταν ήρθε το αποτέλεσμα μου φάνηκε ότι θα αποτελούσε εμπόδιο που με αμερικάνικους όρους δεν θα ήταν εύκολο να παρακαμφθεί”.

“Με αμερικάνικους όρους”… με ελληνικούς όμως; Όχι  μόνο παρακάμφθηκε, αλλά έγινε ακριβώς το αντίθετο! Και συνεχίζει παρακάτω ο Τζακ Λιού δηλώνοντας:

“Με εντυπωσίασε ότι το να ακούει κανείς και μετά να κάνει το αντίθετο και να εξηγεί το γιατί βοηθάει να διατηρηθεί μία δημοκρατία ζωντανή”.

Κακώς εντυπωσιάστηκε ο κ. Λιού, αυτό ήταν πάντα η “δημοκρατία” στην Ελλάδα… Να λένε πριν τις εκλογές ό,τι λένε οι πολιτικοί και σαν κυβέρνηση να κάνουν τα αντίθετα!

Αξίζει όμως να θυμηθούμε τι έγινε το 2015 όταν το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση της ομάδος Λαφαζάνη, πέρασε με τους ψήφους της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση τότε του Κυριάκου Μητσοτάκη “φέρτε μας συμφωνία και οι όροι δεν μας ενδιαφέρουν” και για όσους το ξεχνούν, η Χρυσή Αυγή με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Ν.Γ. Μιχαλολιάκου καταψήφισε το Μνημόνιο και αυτό το πλήρωσε με μία οργανωμένη δολοφονία χαρακτήρα από σκοτεινούς παρακρατικούς δήθεν ακροδεξιούς κύκλους.

Μ.Ε.

Exit mobile version