Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα τουρκική πρόκληση με έρευνες και γεωτρήσεις νότια της Κρήτης 

Νέα τουρκική πρόκληση με έρευνες και γεωτρήσεις νότια της Κρήτης 

Έχει καταντήσει πλέον μονότονο και βαρετό να βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων τους Τούρκους να απειλούν και να προχωρούν σε συνεχείς προκλήσεις και να βγαίνουν ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας και να μιλάνε για κάποιους ανύπαρκτους συμμάχους, για σύνορα της Ευρώπης και για διεθνές Δίκαιο. Την απάντηση στο πως θα μας υπερασπιστούνε αυτοί οι κατά φαντασία σύμμαχοι, την έδωσαν οι ίδιοι οι Αμερικανοί που δήλωσαν για την Ουκρανία ότι δεν είναι δυνατόν να γίνουν τώρα μέλος του ΝΑΤΟ και ούτε έχουν πρόθεση να εμπλακούν σε πολεμικές επιχειρήσεις. 

Η νέα τουρκική πρόκληση αφορά πρόσφατο μνημόνιο που υπέγραψε η Τουρκία με την Λιβύη για έρευνα και γεωτρήσεις Νότια της Κρήτης, σε χώρο που ανήκει στην Ελληνική ΑΟΖ χωρίς αμφιβολία. Το υπουργείο εξωτερικών με ένα ακόμη “χαστούκι” του Δένδια, που έχει πλέον κουράσει λέγοντας συνεχώς τα ίδια και τα ίδια δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή και ενημέρωσε ΗΠΑ, Ισραήλ, Γαλλία και Αίγυπτο. 

Εν τω μεταξύ τουρκικό drone φωτογράφιζε πολεμικά μας πλοία έξω από την Σάμο! Και αντί να το καταρρίψουμε, όπως έχουμε και δικαίωμα και χρέος, το… καταγγείλαμε! Η Ελλάδα κατρακυλάει συνεχώς σε χώρα περιορισμένης κυριαρχίας και ζούμε στην πράξη τις Πρέσπες του Αιγαίου, που ήλθαν με την Νέα Δημοκρατία όπως είχε καταγγείλει προεκλογικά ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Exit mobile version