Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, η αρχή μιας παγκόσμιας εμφύλιας σύρραξης;

3ww and civil war

Όλα τα ΜΜΕ στον πλανήτη, αφού μειώθηκε το ενδιαφέρον για την πώληση εμβολίων, στρέφει τον προπαγανδιστικό του προβολέα στον 3ππ που έρχεται. Λέω έρχεται και παραβλέπω πως ήδη η Συμμαχία της Ρωσίας, πολεμάει με την Βόρειοατλαντική Συμμαχία, έστω και δια αντιπροσώπων και θα επικεντρωθώ στις εσωτερικές διαμάχες που έχουν σχεδόν όλα τα κράτη. Εσωτερικές διαμάχες, στα όρια της εμφύλιας σύρραξης, σε πολλά από αυτά.

Η εσωτερική διαμάχη στις ΗΠΑ έφτασε πολλές φορές σε χρήση σωματικής βίας και όπλων με νεκρούς και με μια προβοκατόρικη ενέργεια δήθεν εισβολής στο Καπιτώλιο με αμφισβήτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, μετά βέβαια από πολλές περιπτώσεις που έγινε αντιληπτή προσπάθεια αλλοίωσης αποτελεσμάτων στις προεδρικές εκλογές, κυρίως με ψήφους εξ αποστάσεως.

Παραστρατιωτικές ρατσιστικές ομάδες, όπως οι «Μαύροι Πάνθηρες» οργάνωσαν τμήματα πολιτοφυλακής ένοπλης, που στοχοποιούν οπαδούς του Τραμπ μέχρι και σήμερα στις ΗΠΑ.

Στην Ευρώπη, οι χώρες που ακολουθούσαν παλαιότερα αποικιακή πολιτική και έχουν αλλοιωθεί εθνικά οι κοινωνίες τους, έχουν τις μεγαλύτερες κοινωνικές εντάσεις χωρίς ταξικό – οικονομικό πρόσημο αλλά πολιτισμικό, χώρες όπως η Γαλλία και η Βρετανία, ακολουθώντας βέβαια και άλλες χώρες.

Η Γερμανία, λόγω τεράστιου ποσοστού Τούρκων, είναι επίσης υψηλά στις εσωτερικές εντάσεις και προστριβές, που στους εργασιακούς χώρους είναι ήδη αντιληπτές, με τους Τούρκους να λειτουργούν ως οργανωμένες ομάδες, ενάντια στους Ευρωπαίους συναδέλφους τους.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα με εκτεταμένη ζημιά στον κοινωνικό της «Ιστό» από την αντικατάσταση πληθυσμών και τις κοινωνικές – οικονομικές αδικίες που ήρθαν ως αποτέλεσμα της Σκληρής οικονομικής πολιτικής της Ε.Ε.

Πάντα υπάρχει και η ιδεολογική ένταση που οι απόγονοι των εγκληματιών του ΕΛΑΣ και του ανθελληνικού ΚΚΕ συντηρούν για οικονομικούς κυρίως λόγους και δεν επιτρέπουν πολλούς πατριώτες γνήσιους και αντιδραστικούς να ενταχθούν στο γνήσιο πατριωτικό φυσικό τους χώρο, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.

Επίσης υπάρχει μεγάλη ένταση από τις πολιτικές διώξεις που η Φιλελεύθερη Νεα Δημοκρατία μεθόδευσε για τους πολιτικούς της αντιπάλους ώστε να μην της απορροφούν εκλογική πελατεία και το παρουσίασε ως εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, που όμως η εισαγγελέας της δικής δεν αποδέχτηκε.

Η Τουρκία έχει φτάσει επίσης σε οριακό σημείο κοινωνικά λόγω της πολυετούς δικτατορίας από τον Ερντογάν και την καταπίεση πολιτικών αντιπάλων αλλά κυρίως λόγω οικονομικής εξαθλίωσης και ετερόκλητων εθνολογικά ομάδων, όπως οι Κούρδοι, που υπάρχουν σε τεράστια ποσοστά σε όλη την Τουρκία.

Στην Ρωσία επίσης υπάρχουν πολλά κέντρα αμφισβήτησης του Πούτιν, είτε κινούμενα από ξένα οικονομικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα είτε από αντιπολιτευτικά κίνητρα, με το ενδεχόμενο να υπάρξουν εσωτερικές ταραχές, σαφέστατα μικρότερο αλλά υπαρκτό.

Όλες αυτές οι διαπιστώσεις, προμηνύουν πως εάν ξεσπάσει 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, θα ξεσπάσουν παράλληλα και εμφύλιοι πόλεμοι ταυτόχρονα, σε όλο τον πλανήτη;

Όχι. Η Κίνα ίσως να είναι η μοναδική Υπερδύναμη που δεν υπάρχει ισχυρή αντίδραση, ίσως είναι και ανύπαρκτη, μάλλον οφείλεται στο ότι είναι πρόσφατη η «ανάνηψη» της από τον Κομμουνισμό και έχει τρομερή ανάπτυξη, οπότε θα βγει ο περισσότερο κερδισμένος από έναν παγκόσμιο πόλεμο, με ένα δυστοπικό και δυσοίωνο μέλλον που όμως φαντάζει μακρινό, μιας και η τωρινή πραγματικότητα της σάπιας Δύσης μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν υπάρχει κάτι χειρότερο.

Χατζησάββας Χρήστος

Exit mobile version