Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλωνίζουν οι αφροασιάτες και στην Κύπρο! Εισβολή «αιτητών ασύλου» στο Γραφείο «Ευημερίας» στην Αμμόχωστο

Είναι δεδομένο ότι η ύπαρξη ενός κράτους στην Ευρωπαϊκή Ένωση συνεπάγεται το «μπόλιασμα» αυτού με τους λαθρομετανάστες που λυμαίνονται τον πλούτο και τα αγαθά της Γηραιάς Ηπείρου. Ακόμα ένα παράδειγμα επεισοδιακού «μπολιάσματος» σημειώθηκε πρόσφατα στο Γραφείο Ευημερίας στην Αμμόχωστο.

Μαινόμενοι εισβολείς, οι οποίοι μάλιστα εργάζονται(!) και λαμβάνουν μισθό από εργασίες στις οποίες τους προσέλαβαν απάτριδες Κύπριοι, προκάλεσαν χαμό στην συγκεκριμένη δομή λόγω του μη-δικαιώματός τους στα παχυλά επιδόματα που ονειρεύονται να αποκομίσουν. Μέχρι και μια εργαζόμενη σε 2 δουλειές έγκυος αφρικανή προέτασσε υστερικά την κοιλιά της, θαρρείς και της χρωστάνε οι Κύπριοι (και οι Ευρωπαίοι γενικότερα) το οτιδήποτε! Τέτοια περιστατικά επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με την αποθράσυνση των ξένων να έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα, μέχρι και τις σωματικές επιθέσεις ακόμα και σε Έλληνες της νήσου!

Είναι πασίδηλο πως το παγκόσμιο σιωνιστικό καθεστώς προκρίνει ένα δυστοπικό μέλλον για την Κύπρο, όπου στο μέγα πρόβλημα της εισβολής και κατοχής του μισού νησιού από τις τουρκικές δυνάμεις εδώ και μισό αιώνα, προστίθεται και το πολυφυλετικό μοντέλο διαβίωσης και «συνύπαρξης». Δηλαδή η φυλοκτόνος πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που σημαίνει και το τέλος του Ελληνισμού και στην Κύπρο.

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ.
Exit mobile version