Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο καλός στρατιώτης του U.S. army Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Ο καλός στρατιώτης του U.S. army Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Τον ετοιμάζουν και για Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και είναι ένα θαυμάσιο όργανο της παγκοσμιοποίησης για την οποία εργάζεται το βαθύ κράτος των ΗΠΑ. Είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος έλαβε μέρος σε διαδηλώσεις για τον φόνο του Τζωρτζ Φλόιντ και βάφτισε τα παιδιά ενός γκέϋ ζευγαριού… Πιο πολιτικά ορθός πεθαίνεις! Σε όλα τα ζητήματα παίρνει τις θέσεις τις “προοδευτικές”, όπως για το γάμο ομοφύλων, τις αμβλώσεις και τους λαθρομετανάστες.

Δεν τολμά να πει ότι είναι υπέρ των αμβλώσεων, αλλά λέει ότι πρέπει να υποστηρίξουμε το δικαίωμα των γυναικών αν θέλουν να γίνουν μητέρες! Δεν στρέφεται, δηλαδή, μόνο απλά ενάντια στην αρχή του Χριστιανισμού, που είναι ο σεβασμός στη ζωή, γιατί δολοφονία είναι η εξόντωση ενός εμβρύου, αλλά είναι και υποκριτής! 

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, λοιπόν, στην πρόσφατη σύγκρουση των ΗΠΑ με την Ρωσσία των εκατοντάδων εκατομμυρίων Ορθοδόξων ξεχνά την Θρησκεία και παίρνει το μέρος της Αμερικής, δείχνοντας πόσο υπολογίζει την Θρησκεία…

Δεν αρκείται όμως μόνο σε αυτό. Γίνεται με περισσή αλαζονεία και ο ερμηνευτής της θελήσεως του Θεού! Χαρακτηριστικό του πνεύματός του είναι η δήλωση που έκανε σε συνέντευξή του ότι η επιστήμη και η Εκκλησία δεν αναζητούν διαφορετικές αλήθειες! Και μόνο η δήλωση αυτή δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητος και πόσο λαϊκιστής είναι. 

Γνωρίζει τα πάντα ο καλός στρατιώτης του U.S. army Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και γνωρίζει ότι ο Πατριάρχης Μόσχας δεν υπηρετεί τον Θεό! Φαίνεται πως μετά τον Βελόπουλο αποκτήσαμε και άλλον επιφανή που αλληλογραφεί με τον Θεό… 

Άβαρις  

Exit mobile version