Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Έγραψαν για την Χρυσή Αυγή: “Μία εξωτική περίπτωση”

Έγραψαν για την Χρυσή Αυγή: “Μία εξωτική περίπτωση”

Η εμφάνιση δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο της Χρυσής Αυγής την δεκαετία του 2010 αποτέλεσε και αποτελεί ένα ιστορικό παράδοξο, τον θρίαμβο της θελήσεως, την κατάργηση κάθε λογικής πολιτικής αναλύσεως.

Διαβάσαμε σχετικά: “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, 27/9/2022, ΣΕΛ. 13, ΑΠΟΨΕΙΣ: Νίκος Κωνσταντάρας “Ευρωπαίοι προσδεθείτε”:

“Η σκληρή δεξιά και η άνοδός της στην Ιταλία δεν αποτελεί εξωτική περίπτωση, όπως η εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στην βουλή…”

Πράγματι, η Ιταλία έχει μία “σκληρή δεξιά” παράδοση (φασιστική) ενός ολόκληρου αιώνα. Από την δεκαετία του 1950 μόνιμα στην ιταλική βουλή υπήρχε ένα κόμμα φασιστικής προελεύσεως. Πλέον επιτυχημένο το MSI του Τζόρτζιο Αλμιράντε και μη ξεχνάμε ότι το κόμμα αυτό ξανακυβέρνησε με τον Τζιανφράνκο Φίνι. Δεν είναι, λοιπόν, “εξωτική περίπτωση” το αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών.

ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που δεν την περίμενε κανείς ήταν η θριαμβευτική είσοδος στην βουλή της Χρυσής Αυγής σε Δήμο Αθηναίων (2010), Εθνικές εκλογές (Μάιος 2012, Ιούνιος 2012, Ιανουάριος 2015, Σεπτέμβριος 2015), Ευρωεκλογές 2014, 2019 και όλα αυτά σε μία χώρα που δεν είχε ποτέ “φασιστικό” κόμμα στην βουλή ούτε πριν, ούτε μετά τον πόλεμο!

Αυτήν την ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ είχα την Τιμή να οδηγώ και για τον λόγο αυτό το Σύστημα προχώρησε στην φυλάκισή μου, που είναι μία δίωξη ξεκάθαρα πολιτική.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος – ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Exit mobile version