Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με δράση κατά της Χρυσής Αυγής οι αντιφασίστες εγκληματίες της Πολυτεχνειούπολης

Με δράση κατά της Χρυσής Αυγής οι αντιφασίστες εγκληματίες της Πολυτεχνειούπολης

Μεγάλη δημοσιότητα δόθηκε στην έφοδο της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη, όπου αποκαλύφθηκε η δράση πέντε τουλάχιστον εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες χρησιμοποιούσαν σαν ορμητήριο και άσυλο την φοιτητική εστία. Παρέλειψαν όμως οι δημοσιογράφοι και όλα τα κανάλια, αλλά και οι εφημερίδες να δώσουν πολιτικό στίγμα, γιατί υπάρχει πολιτικό στίγμα, στους εγκληματίες. Μία από τις εγκληματικές οργανώσεις εκινείτο μέσα στους φανατικούς οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδας και ένας από τα πρώτα ονόματά της είχε στενές σχέσεις με ακροδεξιό(με υψηλό στο παρελθόν δημόσιο αξίωμα) της Νέας Δημοκρατίας, που τον είχε υπερασπιστή σε προηγούμενα δικαστήριά του. 

Πλούσια η δράση στον αντιφασιστικό χώρο επίσης των εγκληματιών και ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες συλληφθέντων σε αντιφασιστικές συγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής. Πλήρης η κάλυψη από τα κανάλια και τις αρχές… Δεν πρέπει να φανεί ότι τα “παιδιά” αυτά τα “καλά”, που έκαναν ληστείες και δολοφονίες ήταν κατά της Χρυσής Αυγής, γιατί ο κανόνας λέει ότι όποιος είναι κατά της Χρυσής Αυγής είναι… καλό παιδί!

Και ήδη η υπόθεση βαδίζει προς το κουκούλωμα… Πολλοί από τους συλληφθέντες εκ των 32 αφήνονται ελεύθεροι. Τα πρωτοσέλιδα τέλειωσαν, το θέμα εξαφανίστηκε από τα δελτία ειδήσεων των καναλιών και σε λίγο καιρό δεν θα μιλά κανείς… 

Ελλάδα το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης όπου οι κόκκινοι δολοφόνοι δρουν ασύδοτοι με τις ευλογίες μιας προδοτικής, αντεθνικής ψεύτο δεξιάς.

Ν. Κωστέας

Exit mobile version