Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλήθεια, ποιος πολιτικός μεσολάβησε για να προσληφθεί στο «Βήμα» ο γιός του νεοδημοκράτη παιδεραστή;

Αλήθεια, ποιος πολιτικός μεσολάβησε για να προσληφθεί στο «Βήμα» ο γιός του νεοδημοκράτη παιδεραστή;

Απολύθηκε από την εφημερίδα «Το Βήμα», όπου εργαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια ως διπλωματικός συντάκτης, ο γιός του παιδεραστή και μεγαλοστελέχους της ΝΔ, Ηλία Μίχου.

Σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook, ο Παναγιώτης Μίχος κάνει λόγο για «φρικτές και κτηνώδεις πράξεις» του πατέρα του, διερωτάται ωστόσο αν «υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;». 

Από την άλλη πλευρά, η Alter Ego Media, αναφέρει ότι προχώρησε στην απόλυση γιατί «ο ίδιος αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης».

Και βέβαια, το ερώτημα στην περίπτωσή μας δεν έχει να κάνει με την απόλυση, αλλά με την… πρόσληψη. Διότι, στην Ελλάδα ζούμε όλοι και γνωρίζουμε πολύ καλά πως όσο ταλέντο και να έχει κάποιος, αν δεν έχει γερό πολιτικό «μέσον» συντάκτης σε μεγάλο ΜΜΕ δεν γίνεται. Εκείνο, λοιπόν, που οφείλει να μας πει η Alter Ego Media, είναι ποιος νεοδημοκράτης πολιτικός μεσολάβησε για να προσληφθεί στο κυβερνητικό «Βήμα» ο γιός του Μίχου, κάνοντας προφανώς τη «χάρη» στον… πολυπράγμονα πατέρα του!  

Exit mobile version