Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλήθεια, ποιος μεγαλοπολιτικός ειδοποίησε τον παιδεραστή ότι «ερευνάται» από την αστυνομία μια-δυο βδομάδες πριν συλληφθεί;

Αλήθεια, ποιος μεγαλοπολιτικός ειδοποίησε τον παιδεραστή ότι «ερευνάται» από την αστυνομία μια-δυο βδομάδες πριν συλληφθεί;

Όχι μόνο κωλυσιεργούν οι «αρχές» στην υπόθεση του άθλιου νεοδημοκράτη παιδεραστή του Κολωνού, αλλά όπως φαίνεται κάποιος-οι τον είχαν ειδοποιήσει κιόλας πολύ πριν τον πιάσουν, για να προλάβει να καλύψει στοιχεία!

Αυτό είχε καταγγείλει αρχικά μια γειτόνισσα, υποστηρίζοντας ότι ο Μίχος γνώριζε για την έρευνα που διεξήγαγαν οι «αρχές» εις βάρος του, 15 ολόκληρες ημέρες πριν την σύλληψη του.

Στη συνέχεια, ήρθε το δελτίο τύπου της Alter Ego, που δικαιολογούσε την απόλυση του γιού του από την εφημερίδα «Το Βήμα», με το επιχείρημα ότι «αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης»!

Μάλιστα, ο γιός του παιδεραστή δεν έχει διαψεύσει καν τα καταγγελθέντα από την Alter Ego, περί πρότερης γνώσης του για την υπόθεση. Και προφανώς είχε γνώση, γιατί του το «σφύριξε» ο πατέρας του, για να είναι προετοιμασμένος…

Και οι καταγγελίες τρίτωσαν, καθώς όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτικό κανάλι ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας, γνωστός του κατηγορουμένου, τουλάχιστον μια βδομάδα πριν τη σύλληψη Μίχου, κυκλοφορούσε φήμη στη γειτονιά ότι «κάτι συμβαίνει» μ’ αυτόν. 

Ποιος, λοιπόν, ειδοποίησε τον άθλιο παιδεραστή; Σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες», το ‘κανε εμπλεκόμενος στην όλη υπόθεση πολιτικός, για να «υποχρεώσει» έτσι τον παιδεραστή και να εξασφαλίσει τη σιωπή του! Ένας γνωστός-γνωστότατος μεγαλοπολιτικός, που –σύμφωνα πάντα με τις «κακές γλώσσες»- αν ακουστεί τ’ όνομά του, θα πέσει αυθημερόν η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

 

Α.Β.

Exit mobile version