Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η παραπληροφόρηση της αριστεράς στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Αγαπημένοι μου Συναγωνιστές καλησπέρα σε όλους σας !

Η παραπληροφόρηση στη Δίκη της Χρυσής Αυγής έχει φτάσει στο απροχώρητο. Σήμερα ειπώθηκε από τον εισαγγελέα της έδρας ότι ο Μεταξάς ακολούθησε τον Χίτλερ, κάτι επιεικώς ανιστόρητο. Ο Μεταξάς ήταν εκείνος που προέβλεψε, οργάνωσε και προετοίμασε την Ελλάδα για πόλεμο, και το ΟΧΙ που ειπώθηκε την 28η Οκτωβρίου και σε λίγες μέρες θα τιμήσουμε, την βρήκε έτοιμη ! Κάτι που οι οξυδερκείς της αριστεράς οφείλουν να γνωρίζουν είναι ότι κάθε Εθνικιστής αγωνίζεται για την Πατρίδα του ανεξάρτητα ποιόν έχει απέναντι ιδεολογικά. Πολέμησαν τους Ιταλούς και τους Γερμανούς γιατί ήθελαν να καταλάβουν την Ελλάδα, όχι λόγω της ιδεολογίας τους. Όπως ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα πολεμούσαν και οποιαδήποτε άλλη χώρα επεδίωκε να καταλάβει την Ελλάδα ανεξαρτήτως της ιδεολογίας της.

Μου κάνει εντύπωση όμως κάτι άλλο.. Είμαστε  77 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ταλαιπωρηθήκαμε με έναν συμμοριτοπόλεμο για τον οποίον η αριστερά είναι υπεύθυνη και δεν απολογήθηκε ποτέ, και ο Ελληνικός Λαός ακόμη πάσχει από το σύνδρομο του μεσοπολέμου. Στην Ελλαδα προπαγανδίζεται από την αριστερά ότι ο Εθνικισμός είναι το απόλυτο κακό που θα μπορούσε να μας συμβεί, την στιγμή που πρώην ανατολικά κομμουνιστικά κράτη που έζησαν τα γκουλάγκ και τη βία της αριστεράς στο πετσί τους, σπεύδουν μέσα από συντηρητικές η εθνικιστικές συμμαχικές κυβερνήσεις να κηρύξουν τα κομμουνιστικά κόμματα εκτός νόμου, γιατί είδαν ότι ο κομμουνισμός αποτελεί τροχοπέδη για την πρόοδο των Λαών. Και εμείς εδώ ακόμα έχουμε σφυροδρέπανο, ακόμα έχουμε την αριστερά να τρομοκρατεί, να παραπληροφορεί, να εμποδίζει με τις ακατάσχετες απεργίες και διαδηλώσεις την κοινωνική ζωή να ανθίσει.

Η Ελλάδα είναι γεμάτη από Ήρωες Πολέμου και Ήρωες ειρηνικής περιόδου για να τιμήσει και να δοξάζει, όμως όχι, οι αριστεροί θέλουν να τιμάμε τα κατακάθια της δημόσιας ζωής που τα έκαναν “ήρωες”, και που εξαιτίας τους δικάζονται και καταδικάζονται άνθρωποι που υπερασπίστηκαν το σωστό.

Κάποτε η αριστερά οφείλει να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να διερωτηθεί τι πρόσφερε τόσα χρόνια στον τόπο. Μόνο απεργίες, διαδηλώσεις και ψεύτικους ήρωες. Την στιγμή που έχουμε πραγματικούς Ήρωες, την στιγμή που ο εθνικιστικός κόσμος θρηνεί Νεκρούς σε Μελιγαλά, Φενεό, και άλλα μέρη της χώρας, και με τεράστια δοκιμασία κάνουν τα ετήσια μνημόσυνα για να τιμήσουν όσους με τη Θυσία τους φρόντισαν να υπάρχει ελεύθερο καθεστώς και να μπορούν να μιλάνε όσοι σήμερα υβρίζουν τον Εθνικισμό.

Και στην τελική ανάλυση ως Χρυσαυγίτες έχουμε και τα θύματα του παρακράτους ,τον Γιώργο Φουντούλη και το Μανώλη Καπελώνη, οι οποίοι απλώς δεν  υπάρχουν για την αριστερά. Γιατί αφού η επιχείρηση σπίλωσης της Χρυσής Αυγής διά  της συλλήψεως των στελεχών της απέτυχε, επιχειρήθηκε δι άλλης οδού να παύσει η στήριξη στο Κίνημα και παρόλα αυτά δεν πέτυχε ούτε αυτή !

Ήρθε η ώρα Συναγωνιστές μου να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Η αριστερά θεωρεί ως δικαίωμα της να ασελγεί επί του Ελληνικού Λαού και να τον παραπληροφορεί. Ας σταθούμε εμπράκτως διπλα στη Χρυσή Αυγή και τους Συναγωνιστές και για να τους στηρίξουμε  αλλά και για να δείξουμε στον Ελληνικό Λαό ότι είμαστε δίπλα του, και ότι σε κάθε περίπτωση τα πουλιά της καταιγίδας που λέγονται Έλληνες Χρυσαυγίτες θα είναι παρόντες και θα προειδοποιούν για τα πάντα.

Καλή δύναμη σε ολους μας ! Χρυσή Αυγή ώσπου να παγώσει η κόλαση !

             Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

                    Κωνσταντινα Σκια

Exit mobile version