Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΙΣ ΕΦΘΑΣΕ !

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΙΣ ΕΦΘΑΣΕ !

Πολύς λόγος γίνεται τελευταίως για κάποιον, με όνομα YUVAL HARARI …(Ναι ! Εβραίος είναι ! με σύζυγον…”άνδρα”). Συνήθως αυτοί που νομίζουν ότι είναι Θεοί , Μεγάλοι Ναπολέοντες κλπ.
” Μεγάλοι γενικώς ” βρίσκουν την φυσιολογική θέση τους στα ΨΥΧΙΑΤΡΕΊΑ !!

Αυτό όμως το θλιβερό δίποδο, δεν έχει εγκλεισθή ακόμη ως επικίνδυνος ψυχοπαθής, ούτε έχη συλληφθή ως απεργαζόμενος καθ έξιν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!
ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ , ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΕΧΗ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗ;;;
Είπε ο (;!)…Υuval ότι όσους δεν ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ και δεν υποταχθούν στην “νέα τεχνητή νοημοσύνη” δεν θα ΜΑΣ “χρειάζονται ούτε σαν σκλάβους!!!
Κανείς ΒΛΑΚΑΣ πολιτικάντης, δεν ρώτησε το αυτονόητον!
ΠΟΙΟΊ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;;
Έχουν όνομα; Γιατι ΔΕΝ  το λένε;;;
Μήπως κανείς δεν ρωτάη, ειδικά από τους αμερικανοευρωπαίους, επειδή ΟΛΟΙ γνωρίζουν;;
Μήπως όλοι είναι συνένοχοι και οι λεγόμενες θεωρίες συνωμοσίας ειναι αλήθεια;;
Εδώ προκύπτουν ορισμένες απορίες!
1/ Ποιούς, ακριβώς. “ΔΕΝ θα χρειάζονται;;”
Υπολογίζουν οι υποψήφιοι σιωνιστές παγκόσμιοι αφέντες να καθυποτάξουν τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, Αφρικανών και Ασιατών Μουσουλμάνων;; Τούς Ινδουιστές, βουδιστές κλπ;;
Πώς θα τα καταφέρουν;; Με τον τρόμο του θανάτου από πραγματικές πανδημίες ΕΞΑΠΟΛΎΟΝΤΑΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΤΏΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΏΝ ΟΝΕΙΡΕΎΟΝΤΑΙ;;
19/10/22, ώρα 12.47…
Δεν πρόλαβα να γράψω αυτά τα λόγια και διαβάζω στην ειδησεογραφία ότι ο διαβόητος ANTONI FAUTSI χρηματοδότησε την δημιουργία νέου εξαιρετικά θανατηφόρου ιου!!!
Ουδέν σχόλιον χρειάζεται !!!
2/ Η ΚΙΝΑ πού εμπλέκεται και πώς;;
Μήν ξεχνάμε ότι ο περίφημος ΚΟΡΩΝΟΙΌΣ πού ήταν όχι μόνον κατασκευασμένος αλλά και “χίμαιρα”
εκεί κατασκευάσθηκε (Γιατί;; …πολλά λέγονται!!!) και από ΕΚΕΙ ΔΙΕΦΥΓΕ!!
Πώς όμως;; Απελευθερώθηκε σκόπιμα;; Από ποιούς;; Διέφυγε τυχαίως;;
Δυσκολώτατη,αν μή αδύνατη μιά αληθινή απάντηση !
Μήπως η τρομοκρατία του μεγαλειοτάτου  κορωνοιού (που συνεχίζεται στο βλακιστάν “ελλάδα”) ήταν μιά γενική δοκιμή για το πόσο ο φόβος του θανάτου από αρρώστεια μπορή να παραλύση τους πάντες και να δεχθούν παγκόσμια ΤΥΡΡΑΝIΑ ;; Την δια παντός ΥΠΟΔΟYΛΩΣH ΤΟΥΣ;;
Πάντως στο κΟυλΟ Ελλαδιστάν, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!!
Μήν ξεχνάμε ότι ο “κούλης” μας το βιβλίο του Κlaus Schwab, “the great reset “, το είχε στο γραφείο του  εμφανέστατα!! Μην σας μπαίνουν ιδέες όμως! Είναι, απλά, φιλομαθής, θέλη να μορφώνεται!!
Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΕΧΗ ΠΟΛΛΑ ΠΡOΣΩΠΑ!
Ας διερευνήσουμε ολίγον τον τρόπο διακυβερνήσεως διαφόρων χωρών!!
Κατ’ αρχήν σύμφωνα με την διεθνή ειδησεογραφίαν ο πρόεδρος των “Η.Π.Α.” είναι ένας δυστυχής άρρωστος, με άνοιαν, τον οποίον κάποιοι… (ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;) χρησιμοποιούν εν είδη  ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ βιτρίνας! Αυτός, θεωρητικά, θα πάρη τήν απόφαση για οποιοδήποτε έγκλημα ή παγκόσμια αυτοκτονία !!!
Αυτοί οι “κάποιοι”, αποφάσισαν να επιταχύνουν την ήδη εν εξελίξει καταστροφή της Ευρώπης βάσει του σχεδίου Coudenhove – Κallergi, με όπλο την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση!!
Απεργάστηκαν λοιπόν τις κυρώσεις εναντίον της ΡΩΣΙΑΣ, που τελικά την κάνουν πλουσιώτερη, ενώ εξαφανίζουν την υπόλοιπη Ευρώπη πού στις πιο πολλές χώρες, “κυβερνάται” από εξανδραποδισμένους, ηλίθιους, ή απλά ΠΡΟΔΟΤΕΣ τών λαών τους,  δήθεν κυβερνήτες!!
Αλλά, τί έκανε η Ρωσία και έγινε …..παγκόσμιος ένοχος;;;
Οκτώβριος 1962 ..Βρισκόμουν εμπρός στον κινηματογράφο “ΡΕΞ” στην Πανεπιστημίου… Διάβαζα την τότε κυκλοφορούσα εφημερίδα “ΑΘΗΝΑΪΚΗ .” Όλη η πρώτη σελίδα έγραφε ότι αν οι σοβιετικοί δεν ανακαλέσουν τα πλοία που μετέφεραν πυραύλους στην Κούβα θα έχουμε πυρηνικό πόλεμο !!!
Οι εξελίξεις είναι πασίγνωστες!
Η Ρωσία τώρα, έκανε επιχείρηση …
1/ Ανακτήσεως εδαφών της που είχαν παραδοθή από τους σοβιετικούς, στήν Ουκρανία, παντοτινή εχθρό της και που συμμάχησε με την “ναζιστική” Γερμανία και όπου διενεργείτο εθνοκάθαρσις (δολοφονία δηλαδή) τών Ρωσόφωνων.
2/ Αποφυγής εγκαταστάσεως από το ΝΑΤΟ, πυρηνικών πυραύλων, όχι σε κάποιο νησί, αλλά από την άλλη πλευρά των ΧΕΡΣΑΊΩΝ συνόρων της!
Είναι ποτέ δυνατόν οι επαγγελματίες στρατιωτικοί να μήν είχαν προβλέψη την αντίδραση τής Ρωσίας και νά μήν  έκαναν παραλληλισμό των καταστάσεων;;
Να πιστέψουμε ότι κυριαρχή, σε εκείνα τα περιβάλλοντα, η απόλυτη ηλιθιότης ;; Δυσκολώτατον!!
Η επέκταση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία θα δημιουργούσε κυριολεκτικά ασφυκτική πίεση στη Ρωσία, η οποία πίεση, θα ανταποκρινόταν στα ανέκαθεν σχέδια των σιωνιστών !!
( Χρειάζεται ολόκληρο κείμενο για να δοθούν εξηγήσεις!)
 Περιμένοντας τις, όποιες, εξελίξεις ας έρθουμε λίγο στήν …..
….ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΕΛΛΑ!
Κατ’ αρχήν! Ο αφοπλισμός των νησιών, πώς μπορή να χαρακτηρισθή;;
1/ Πράξις στα πλαίσια της άνευ λόγου  μονομερούς κυρήξεως πολέμου εναντίον της.. .Ρωσίας απο τον …κούλη;;
2/Πράξις ενισχύσεως της συμμάχου της Τουρκίας, Ουκρανίας;;
3/ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΏΣ ΤΗΣ ;;
Εσείς γιδοπρόβατα που ψηφίσατε αυτήν την κυβέρνηση και ΕΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ (ΝΟΜΙΜΩΤΑΤΑ!!!) ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΤΕ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΑΚΟΜΑ , ΟΤΑΝ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ!
ΕΙΣΘΕ Ο Λ Ο Ι (!!!) ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ !
Οι πολιτικάντηδες που ψηφίσατε! Όλοι! Και εκείνοι που αποτελούν την ανύπαρκτη αντιπολίτευση, δεν θα υποφέρουν από κρύο ούτε θα στερηθούν τίποτα!!! Να το θυμάστε αυτό κατά την διάρκεια του τραγικού χειμώνα που αρχίζη!
Να το σκεφθήτε, όσο ακομα δεν σας έχουν αφαιρέση οι τηλεορασάκηδες την δυνατότητα της σκέψης…( Για το καλό σας βέβαια) , αν οι Τούρκοι αποφασίσουν να εκμεταλλευθούν την κατάντια της Ελλάδας!!.
Αν κατά λάθος βρεθήτε σε περιοχές “κατεχόμενες”, μην ανησυχείτε! Ο κούλης είπε ότι η εγκληματικότητα μειώθηκε!! Αν σας ληστέψουν μέσα στο σπίτι σας ….μάλλον θα βλέπατε …όνειρο!!!
Η αηδία και η αγανάκτηση με κυριεύουν!!
Οι μεγαλειώδεις ΙΔΕΕΣτης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έπρεπε να βρούν το κατάλληλο έδαφος για να βλαστήσουν οριστικά και να οδηγήσουν την ΕΛΛΑΔΑ στήν πνευματική και Εθνική Ανάταση που αρμόζη στην ΠΑΤΡΙΔΑ..
ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΑΝ, ΛΟΙΔΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΞΙΟΥΣ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ (!!!) ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ !!
Τόσο τα αθεράπευτα …γιδοπρόβατα όσο και οι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ θα βρεθούν προ εκπλήξεων! Δέν σκέφτηκαν ότι οι Νέοι αλλάζουν, βαρέθηκαν την συνεχή ταπείνωση του Έθνους!!
Δεν θέλουν άλλη Ανεργία, Εξαθλίωση, κρατική αναλγησία!
ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!
Οι κακουχίες και οι συνεχείς δοκιμασίες θα φέρουν την  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΗ!!!
Κώστας Παπαδημητρίου
Exit mobile version