Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ουάου! Είναι σκληρός και τον λένε… Μάκη 

Ουάου! Είναι σκληρός και τον λένε… Μάκη 

Την ειρωνική παράφραση του τίτλου της κλασσικής κωμωδίας – γουέστερν «ήταν σκληρός και τον έλεγαν Τρινιτά», σε… «ήταν σκληρός και τον έλεγαν Βιτάμ», μας θύμισε ο Μάκης Βορίδης, με την πρότασή του για χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών.

Το λοιπόν, ο «σκληρός» που τον λένε… Μάκη (Βορίδη) έδωσε συνέντευξη στο Πρώτο Πρόγραμμα και «πρότεινε» τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια για τους παιδεραστές, εκτός αν συναινούν οι ίδιοι στον χημικό ευνουχισμό τους. Στην περίπτωση αυτή θα μπορούν να βγαίνουν από την φυλακή μετά από κάποια χρόνια, με υφ’ όρων απόλυση, χωρίς να έχουν εκτίσει το σύνολο της ποινής τους.

Σίγουρα, θα ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, αν ήταν αυθεντική και όχι «φωτοβολίδα» κατ’ εντολήν Μαξίμου, προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλες σκοπιμότητες!

Σκοπιμότητες, όπως π.χ. να βγει κι από πάνω το κόμμα στο οποίο ανήκουν σεσημασμένοι παιδεραστές (Ν. Γεωργιάδης, Λιγνάδης, Μίχος…) και να εμφανιστεί στην κοινωνία ως… άσπιλο κι αμόλυντο!

Αλλά και να «μαντρώσει» τους «συντηρητικούς» ψηφοφόρους, που έχουν αηδιάσει με τη σήψη και την παρακμή που μαστίζουν την κοινωνία μας – και μάλιστα με πρωταγωνιστές ανήκοντες στο κόμμα της ΝΔ.

Αυτά τα ολίγα για να μη μας δουλεύουν οι του κόμματος των διεφθαρμένων!

 

Α.Β.

Exit mobile version