Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπόθεση 12χρονης: 15.938 ευρώ για τον βιαστή μετά την άνοδο Σαμαρά!

Υπόθεση 12χρονης: 15.938 ευρώ για τον βιαστή μετά την άνοδο Σαμαρά!

Ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” της κ. Ηλιάνας Μάγρα γα τον μαστρωπό και βιαστή “καλό Νεοδημοκράτη” Ηλία Μίχο και περιγραφή των κινήσεών του έξω από το γραφείο της ανακρίτριας. Διαβάζουμε:

“Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ηλίας Μίχος κάνει ένα τηλεφώνημα. «Θείε», λέει, και η φωνή του είναι σταθερή, «ο Ηλίας είμαι». «Τα πράγματα», συνεχίζει, «θα πάνε καλά». «Να μιλήσει ο Γιάννης για να επικοινωνήσει με τον Γιώργο, να μη φοβάται, κράτησα τη στάση αυτή γιατί είμαστε φίλοι», συμπληρώνει. «Είμαι», δηλώνει ύστερα από λίγο, «στο 90% πεντακάθαρος, δεν υπάρχει θέμα – να το ξέρει». 

Ποιος αλήθεια είναι ο “Γιώργος που δεν πρέπει να φοβάται”; Ποια είναι η “στάση”, που κράτησε ο “καλός Νεοδημοκράτης” και ποιος είναι ο “θείος”; ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ! Λέτε ο Ηλίας Μίχος να εύρισκε πελάτες στην τύχη;…

Επίσης ο Ηλίας Μίχος έπαιρνε χρήμα από το δημόσιο:

“Συναλλαγές του Ηλία Μίχου με το Δημόσιο από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι τον Απρίλιο του 2018 έλαβε συνολικά 62.825 ευρώ από το Δημόσιο, κατά βάσιν για είδη καθαριότητας, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν μέσω απευθείας αναθέσεων, με τα μεγαλύτερα ποσά που είχε λάβει να είναι 14.885 ευρώ για προμήθεια ειδών καθαριότητας για το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τον Αύγουστο του 2011, 16.581 ευρώ για το ίδιο υπουργείο τον Νοέμβριο του 2011 (έπειτα από κατακύρωση πρόχειρου διαγωνισμού), και 15.938 ευρώ τον Ιούλιο του 2012.”

Παρατήρηση: Ο “καλός Νεοδημοκράτης” βιαστής και μαστρωπός έλαβε τον Ιούλιο του 2012, αμέσως μετά δηλαδή την άνοδο του Σαμαρά στην εξουσία 15.938 ευρώ. Περιμένετε και σε λίγες ημέρες τα ΜΜΕ θα κουκουλώσουν το θέμα και ύστερα εκλογές.

Ακόμα περιμένουμε περισσότερα ονόματα και στοιχεία και περισσότερα για τις πολιτικές διασυνδέσεις στην Νέα Δημοκρατία του “καλού Νεοδημοκράτη” μαστρωπού και βιαστή Ηλια Μίχου. 

Θυμίζουμε ότι γείτονας του Νεοδημοκράτη βιαστή μίλησε για ονόματα 2 πολιτικών που θα αποκαλύψει, αλλά από τότε δεν ακούστηκε λέξη… Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν απειλές και επιχείρηση τρομοκρατίας.

Μ.Μ.

Exit mobile version