Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί άραγε όλοι οι ευρωατλαντιστές -από τον Στόλτενμπεργκ μέχρι τον Μητσοτάκη!- «ανυπομονούν» να συνεργαστούν με την Μελόνι;

Far-Right party Brothers of Italy's leader Giorgia Meloni shows a placard reading in Italian "Thank you Italy" at her party's electoral headquarters in Rome, Sunday, Sept. 25, 2022. Italians voted in a national election that might yield the nation's first government led by the far right since the end of World War II. (AP Photo/Gregorio Borgia)

Γιατί άραγε όλοι οι ευρωατλαντιστές -από τον Στόλτενμπεργκ μέχρι τον Μητσοτάκη!- «ανυπομονούν» να συνεργαστούν με την Μελόνι;

Ορκίστηκε πρωθυπουργός της Ιταλίας η Τζόρτζια Μελόνι και –ω του θαύματος!- όλοι οι ευρωατλαντιστές, από τον Στόλντενμπεργκ μέχρι τον Μητσοτάκη, δήλωσαν πως… ανυπομονούν να συνεργαστούν μαζί της. 

«Η Ιταλία είναι ιδρυτικό μέλος του ΝΑΤΟ, δεσμευμένη στον διατλαντικό δεσμό και συνεισφέρει ισχυρά στην ασφάλειά μας σε έναν πιο επικίνδυνο κόσμο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας», είπε ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.

«Θερμά συγχαρητήρια στη νέα πρωθυπουργό της Ιταλίας», είπε ο Κούλης Μητσοτάκης, προσθέτοντας με νόημα «ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά προς όφελος της ευρωατλαντικής μας οικογένειας».

Κι ενώ οι Στόλτενμπεργκ και Μητσοτάκης… ανυπομονούν να συνεργαστούν με την Μελόνι, στα πλαίσια της ευρωατλαντικής τους… οικογένειας, η διαβόητη Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν άρχισε ήδη την συνεργασία, δηλώνοντας ενθουσιασμένη με την… φρατέλα:

«Καλή πρώτη επικοινωνία με την Τζόρτζια Μελόνι σήμερα. Θα εργαστούμε μαζί για να αντιμετωπίσουμε τις κρίσιμες προκλήσεις της εποχής μας από την Ουκρανία μέχρι την ενέργεια».

Και για να μην υστερήσει σε… ανυπομονησία από τους υπόλοιπους ευρωατλαντιστές, προσέθεσε πως… ανυπομονεί να την συναντήσει: «Ανυπομονώ για μια πρώτη συνάντηση στις Βρυξέλλες στο εγγύς μέλλον». 

Όσον αφορά το ερώτημα, γιατί άραγε… ανυπομονούν όλα τα κοράκια να συνεργαστούν με την… φρατέλα, η απάντηση είναι τόσο προφανής, όσο και η απάντηση στο ερώτημα «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια»!

(ΥΓ) 1: Ξεφτίλες εγχώριοι «πατριώτες», του ευρώ, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και του… εθνικού καπιταλισμού, σωστά σπεύσατε να πανηγυρίσετε για την εκλογή της… φρατέλας. Είναι κι αυτή, όπως κι εσείς, στην… «σωστή πλευρά της ιστορίας»! 

(ΥΓ) 2: Καθόλου περιέργως, τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα «έκοψαν μαχαίρι» τα περί «ακροδεξιάς» και χρησιμοποιούν πλέον τον… political correct όρο «κεντροδεξιά», για να περιγράψουν την Μελόνι και την κυβέρνησή της. Επίσης, τονίζουν συνεχώς το πιασάρικο «πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας», ενώ ακόμα και ρετουσαρισμένες φωτογραφίες της λεγάμενης χρησιμοποιούν, προκειμένου να την παρουσιάσουν ως… καλλονή, για να «τσιμπήσουν» τα… λιγούρια!

 

A.B.

Exit mobile version