Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τώρα έχουμε και “βίγκαν” εθνικισμό!

Τώρα έχουμε και “βίγκαν” εθνικισμό!

Σε άρθρο του στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, ο καθηγητής του ΕΚΠΑ κ. Δεμερτζής, αναφέρεται στις εκλογικές επιτυχίες των “ακροδεξιών” σε Σουηδία, Γαλλία και Ιταλία και κάνει αναφορά και σε άλλα κράτη όπου δραστηριοποιούνται ανάλογα κόμματα όπως Ολλανδία, Γερμανία και Βέλγιο τονίζοντας ότι όλα αυτά τα κόμματα “αποστασιοποιούμενα από τον δεξιό εξτρεμισμό (π.χ. Χρυσή Αυγή) ή τον τραμπισμό συμφιλιώνονται με το πολιτικό σύστημα”. 

Τα λέει όλα με την αναφορά του αυτή ο κ. καθηγητής παρουσιάζοντας τις απόψεις πολλών σχολιαστών και αρθρογράφων. Μάλιστα επισημαίνει ότι σε άλλες χώρες της Ευρώπης όπως στην Αυστρία, την Νορβηγία, την Φινλανδία, την Δανία είναι και κυβερνητικοί εταίροι. 

“Όλοι οι καλοί χωράνε” παντού, λοιπόν… ακόμη και ο εγγονός του Μουσολίνι. Πρόκειται για έναν fake εθνικισμό ή άλλως “βίγκαν” φασισμό, έναν φασισμό χωρίς φασισμό σαν ένα χάμπουργκερ χωρίς κρέας…  Δεν χωρά μόνο η Χρυσή Αυγή και ο τραμπισμός, γιατί καθώς φαίνεται δεν έχει συμφιλιωθεί με το πολιτικό σύστημα. Δεν έχει συμφιλιωθεί με αυτούς που έχουν οδηγήσει τους λαούς στην σημερινή δυστυχία, στους πολέμους, στην ανηθικότητα και φυσικά σε μία πρωτοφανή κοινωνική αδικία παράλληλα με μία τυραννία στον χώρο της σκέψεως από τους περίφημους δυνάστες της πολιτικής ορθότητας. 

Όμως, ο εχθρός είναι το πολιτικό σύστημα και εάν δεν το πολεμήσεις πως θα αλλάξεις τα πράγματα; Για αυτόν τον λόγο έβαλαν φυλακή τον ηγέτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για αυτόν τον λόγο κτύπησαν ανελέητα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για αυτόν τον λόγο πρέπει να υπάρχει πάντα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΑΒΑΡΙΣ 

Exit mobile version