Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ινδός ο νέος πρωθυπουργός στην Αγγλία. Η Ελλάδα περιμένει τον δικό της Σούνακ 

FILE PHOTO: British finance minister Rishi Sunak attends a virtual press conference inside 10 Downing Street in central London, Britain March 3, 2021. Tolga Akmen/Pool via REUTERS/File Photo

Ινδός ο νέος πρωθυπουργός στην Αγγλία. Η Ελλάδα περιμένει τον δικό της Σούνακ 

Πριν από 77 χρόνια η Βρετανία αναδεικνυόταν νικήτρια σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο και από Αυτοκρατορία ήταν φανερό πως επρόκειτο να γίνει μία μεσαία χώρα μειωμένης ισχύος. Και έτσι έγινε και από κοσμοκράτειρα κατάντησε τσιράκι της κάποτε αποικίας της, των ΗΠΑ, ενώ από πρωθυπουργό τον Ουίνστον Τσώρτσιλ, απόγονο του Δούκα του Μάλμπορο, ευγενή και αριστοκράτη, αιώνες ολόκληρους, σήμερα έχει πρωθυπουργό έναν Ινδό, ενώ δήμαρχο στο Λονδίνο έχει έναν Πακιστανό! 

Δεν είναι όμως ο οποιοσδήποτε ο Ρίσι Σούνακ, ο νέος πρωθυπουργός της Αγγλίας. Διαθέτει περιουσία μαζί με την γυναίκα του 840 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο πεθερός του είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο… Πρέπει να αναφερθεί ότι ο Σούνακ έχει γεννηθεί στην Αγγλία από γονείς Ινδούς, που μετανάστευσαν στην Αγγλία από την Αφρική, αλλά ιδιαίτερη σημασία έχει και το γεγονός ότι πριν αναμειχθεί με την πολιτική ήταν στέλεχος της γνωστής Goldman Sachs.

Την άνοδο του Σούνακ στην θέση του πρωθυπουργού υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι αγορές δείχνοντας ποιο είναι το μέλλον που θέλουν για τις χώρες της Ευρώπης! Άνοδος υπήρξε σε όλα τα Χρηματιστήρια της Ευρώπης από αυτό του Λονδίνου μέχρι της Φρανκφούρτης και του Παρισιού. 

Προς τα εκεί βαδίζει η Ευρώπη, δηλαδή, στο να γίνει όλο και λιγότερη Ευρώπη, με Ινδούς πρωθυπουργούς, Πακιστανούς δήμαρχους και φυσικά αρκετούς ΛΟΑΤΚΙ σε δημόσιες θέσεις και αξιώματα. Και οι αγορές θα ενθουσιάζονται… Τίποτε το διαφορετικό, φυσικά, δεν σκέφτονται και δεν σχεδιάζουν και για την Ελλάδα, η οποία μέλλει και αυτή να έχει ανάλογη τύχη. Οι Έλληνες Εθνικιστές πρέπει να αντισταθούν για να παραμείνει η Ελλάδα Ελληνική. Αλλά τι να πει κανείς για μια χώρα στην οποία το 2015 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε την 21η Μαρτίου συγκέντρωση ενάντια στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων και της ασκήθηκε δίωξη από την ελληνική δικαιοσύνη με τον αντιρατσιστικό νόμο για το σύνθημα “Η Ελλάδα στους Έλληνες”! Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι δικαστές, που δεν έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον διάβολο και αθωώθηκε. Αλλά τι να πει κανείς γι’ αυτούς που άσκησαν την δίωξη;…

  

ΑΒΑΡΙΣ

Exit mobile version