Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλήθεια, ποιος πληρώνει την παρουσία των υπουργών στις ανά την Ελλάδα εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου;

Αλήθεια, ποιος πληρώνει την παρουσία των υπουργών στις ανά την Ελλάδα εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου;

Αύριο, σε πολλές από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου που θα γίνουν στις διάφορες πόλεις της Ελλάδος, θα παραστούν και υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τις κουστωδίες τους. Ποιος όμως θα πληρώσει τον «λογαριασμό», οι υπουργάρες ή ο ελληνικός λαός;

Ας δούμε τυχαία μια τέτοια περίπτωση… Στον τόπο καταγωγής του, το Ρέθυμνο, θα μεταβεί ο  υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, για να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση. Και προφανώς, θα εκμεταλλευθεί και το τριήμερο, για να κάνει μίνι διακοπές.

Και για να μην… ξοδευτεί ο υπουργός, εγκρίθηκε από την αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Εργασίας «δέσμευση πίστωσης ύψους τριακοσίων δέκα ευρώ (310,00) σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασία και Κοινωνικών Υποθέσεων, ειδικός φορέας 1033-501-0000000, ΑΛΕ 2420401001, οικ. έτους 2022 για τη μετακίνηση του Υπουργού κ. Κωνσταντίνου Χατζηδάκη στο Ρέθυμνο για το χρονικό διάστημα 27-31/10/2022 προκειμένου να παραστεί ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου».

Υπάρχει όμως και η κουστωδία του υπουργού, οι αστυνομικοί της ασφαλείας του, που θα τον φυλάνε από τυχόν… εκδηλώσεις λατρείας του λαού. Έτσι, στις δαπάνες μετακίνησης του υπουργού (310 ευρώ), προσθέστε ακόμα 840 ευρώ. Αισίως, ο λογαριασμός φτάνει τα 1.150 ευρώ. Δηλαδή, κάτι παραπάνω από τον μηνιαίο μισθό ενός μέσου Έλληνα!   

Χειροκροτήστε, λοιπόν, κοροϊδάκια τον Χατζηδάκη και τον κάθε Χατζηδάκη! Εσείς απ’ τις τσέπες σας τους πληρώνετε!

Exit mobile version