Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι εκλογές, οι “νοικοκυραίοι” και ο… “εθνικόφρων” μαστρωπός 

Οι εκλογές, οι “νοικοκυραίοι” και ο… “εθνικόφρων” μαστρωπός 

Κατ’ αρχάς επαναλαμβάνω το ερώτημα: Εάν ένας νεοδημοκράτης είναι μαστρωπός, παιδόφιλος και βιαστής σημαίνει ότι όλοι οι νεοδημοκράτες είναι το ίδιο; Την απάντηση ας δώσουν αυτοί από κεντροδεξιούς μέχρι ακροδεξιούς, οι οποίοι σαν παπαγαλάκια λένε ότι επειδή ένας δήθεν χρυσαυγίτης (απλός υποστηρικτής ήταν και όχι μέλος) δολοφόνησε ένα άλλο άτομο τότε όλοι οι χρυσαυγίτες είναι δολοφόνοι! Ένας σκότωσε 48 πήγαν φυλακή και 20 είναι ακόμη μέσα. Και η υποκρισία να ξεχειλίζει σε μια πολιτεία δήθεν των “αρίστων”, στην οποία ανθούν κάθε είδους σαπρόφυτα.

Από κοντά και τα κανάλια και η παραπληροφόρηση. Από τις γυναικοκτονίες περάσαμε στις συμμορίες της Πολυτεχνειούπολης, που εξαφανίστηκαν σαν θέμα για τα ΜΜΕ μέσα σε τρεις-τέσσερεις ημέρες και μετά στο ζήτημα της 12χρονης. Πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι η Ν.Δ., το κόμμα των “καθώς πρέπει εθνικοφρόνων” υποστηρίζει τους ΛΟΑΤΚΙ με πάθος και δηλώνει υπερήφανα ότι συμμετέχουν στην κυβέρνησή της. Κάθε φορά λοιπόν, που εσείς οι ευσεβείς θρησκευόμενοι που ανάβετε ένα κερί στην εκκλησία, να γνωρίζετε ότι το σβήνετε με την ψήφο σας στην Ν.Δ., το κόμμα της λέσχης Μπίλντενμπεργκ.  

Και μάταια ελπίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, οι πρωτοπόροι του gay pride  ότι θα κερδίσουν πολιτικά με το θέμα της 12χρονης. Αυτή η κοινωνία έχει σαπίσει τόσο πολύ από δεξιά μέχρι αριστερά, που δεν υπάρχει περίπτωση ένα θέμα ηθικής τάξεως να επηρεάσει την πολιτική… Για αυτό και θα είναι πάντα επίκαιρο το σύνθημά μας: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος. 

Άβαρις

Exit mobile version