Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μία ακόμη ερώτηση για το διαδίκτυο 

Μία ακόμη ερώτηση για το διαδίκτυο 

Την ημέρα της καταδίκης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε χρόνο μηδέν καταργήθηκε ο λογαριασμός του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου από το τουίτερ. Το αγωνιστικό του μήνυμα με το οποίο κατάγγελνε την πολιτική σκευωρία που οδήγησε αθώους στην φυλακή είχε εκείνη την ημέρα 650.000 επισκέψεις! Μέσα σε λίγες ώρες ταυτόχρονα έπεσαν και οι λογαριασμοί όσων παρέμεναν στην Χρυσή Αυγή, στοχευμένα και συγκεκριμένα. Αυτό γιατί όλα τα ξέρουν οι ρουφιάνοι του διαδικτύου που δεν είναι καθόλου ελεύθερο και που στην Ελλάδα το κατευθύνουν συγκεκριμένα πρόσωπα και συγκεκριμένο κύκλωμα…

Ο πόλεμος συνεχίστηκε και με την ιστοσελίδα μας. Έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια και παρατηρούμε ότι άλλους που καταδικάστηκαν για την ίδια δίκη και με την ίδια κατηγορία, δεν έπεσε ποτέ ο λογαριασμός τους στο τουίτερ και αντίθετα το διαδίκτυο τους προωθεί… Επίσης, κάποιοι που είχαν διαγράψει τους λογαριασμούς τους, την ημέρα της καταδίκης, επέστρεψαν κανονικά, αφού βεβαίως δηλώνουν ότι δεν έχουν σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Επιτέλους σκεφτείτε ή να σας το πούμε πιο απλά όποιους προωθεί το διαδίκτυο είναι ρουφιάνοι του Συστήματος.

Χ.Α.Μ.

Exit mobile version