Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κόντρα Μαρινάκη – Μητσοτάκη και η εμπλοκή ενός «εθνικοπατριωτικού» κόμματος 

Η κόντρα Μαρινάκη – Μητσοτάκη και η εμπλοκή ενός «εθνικοπατριωτικού» κόμματος 

«Εξ’ οικείων τα βέλη», για τον Κούλη Μητσοτάκη και την κομπανία του!

Έτσι, ολομέτωπη επίθεση, με φαρμακερές μπηχτές και δηλητηριώδη υπονοούμενα, δέχτηκε το σύστημα Μητσοτάκη από τις φυλλάδες του… κουμπάρου του, Μαρινάκη. Κυρίως δε από την «ναυαρχίδα» του συγκροτήματος, «Το Βήμα».

«Στόχος» της επίθεσης είναι ο πρωθυπουργικός ανιψιός Γρηγόρης Δημητριάδης, και δι’ αυτού βεβαίως ο Κούλης Μητσοτάκης. Στο «editorial» του «Βήματος» αναγράφονται μεταξύ των άλλων και τα εξής: «Επικράτησε η εδώ και καιρό διακινούμενη αρνητική γνώμη και άποψη του πρωθυπουργικού συμβούλου και πολυπράγμονος ανιψιού – όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, από τα εξοπλιστικά μέχρι τις υγειονομικές προμήθειες, από κάτω θα τον βρεις».

Ο δε «Βηματοδότης», γράφει για τον Δημητριάδη, ότι αναλαμβάνει «ειδικές αποστολές, πολιτικές, επιχειρηματικές και άλλες».

Προσθέστε στα παραπάνω και το «ρεπορτάζ» των «Νέων για τις υποκλοπές, όπου αποκαλύπτεται ότι εκτός από τις γνωστές παρακολουθήσεις Κουκάκη και Ανδρουλάκη. γίνονταν και παρακολουθήσεις τριών υπουργών της κυβέρνησης, αλλά και το δημοσίευμα του «Βήματος», ότι είχε στηθεί δίκτυο που εισήγαγε το παράνομο λογισμικό Predator στην Ελλάδα από την Κύπρο. 

Είναι προφανές, ότι το «μεγάλο αφεντικό», ο ολιγάρχης Μαρινάκης, αισθάνεται… ριγμένος και κάτι ζητάει από το κουμπαράκι του, τον Κούλη. Τα επόμενα δημοσιεύματα των ΜΜΕ του συγκροτήματός του, θα δείξουν αν θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του ή όχι…

(ΥΓ) 1: Και παρεμπιπτόντως, στην όλη κόντρα Μαρινάκη-Μητσοτάκη, εμπλέκεται και κόμμα «εθνικοπατριωτικόν», το οποίο υπερπροβάλλεται από τα κατεστημένα ΜΜΕ (και η εντέχνως «αρνητική διαφήμιση», είναι διαφήμιση!), αλλά και από τις εταίρες δημοσκοπήσεων. Κι εμπλέκεται, διότι όπως λένε οι «κακές γλώσσες», έχει… μέγα χορηγό τον ολιγάρχη Μαρινάκη, που το χρησιμοποιεί ως «όπλο» στη «φαρέτρα» του. Κι από την ικανοποίηση ή όχι των απαιτήσεων του ολιγάρχη, θα κριθεί το μέλλον του…

(ΥΓ) 2: Σοφή λαϊκή παροιμία: όποιος μπλέκει με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες!  

 A.B.

Exit mobile version