Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο πόλεμος του αερίου, η γερμανική βιομηχανία και το κράτος Γερμανία 

Ο πόλεμος του αερίου, η γερμανική βιομηχανία και το κράτος Γερμανία 

Συχνά-πυκνά διαβάζουμε αναλύσεις διαφόρων σε διατεταγμένη υπηρεσία πρακτόρων της μεγάλης χώρας της οποίας η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο, για τα προβλήματα, τα οποία δημιουργεί στην Πατρίδα μας η Γερμανία, η οποία είναι δήθεν υπεύθυνη για όλα τα δεινά μας. Το ερώτημα το οποίο τίθεται είναι εάν και κατά πόσον υπάρχει ελεύθερο κράτος Γερμανία.

Πρόσφατη είναι η τρομοκρατική επίθεση στον αγωγό αερίου Nord Stream και η άνευ λογικής τερατολογίες ότι το σαμποτάζ έγινε από τους ίδιους τους ρώσσους! Ότι οι ίδιοι οι Ρώσσοι δηλαδή, κατέστρεψαν τον δικό τους αγωγό με τον οποίον θα πουλούσαν το δικό τους αέριο στην Γερμανία! Η σημασία που έχει το φυσικό αέριο της Ρωσσίας για την Γερμανία προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση του Συνδέσμου των Γερμανών Βιομηχάνων ότι προβλέπεται ύφεση στην γερμανική βιομηχανία, η οποία ως γνωστόν είναι η ατμομηχανή της βιομηχανίας ολόκληρης της Ευρώπης, ύφεση η οποία θα προκληθεί λόγω των προβλημάτων παροχής φτηνού ρωσσικού αερίου. 

Είναι προφανές ότι απ’ όλη αυτή την κατάσταση, η οποία τείνει να λάβει την μορφή μιας μεγάλης κρίσεως, ωφελείται η νομίζει ότι ωφελείται η Ουάσιγκτον. Το ερώτημα το οποίο τίθεται επί του προκειμένου είναι κατά πόσον η Γερμανία κάνει γερμανική πολιτική; Βαρειά ηττημένη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο φαίνεται ότι πληρώνει ακόμη την ήττα της 78 ολόκληρα χρόνια μετά και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μία χώρα με πληθυσμό σχεδόν εκατό εκατομμυρίων, εξαιρετικά ισχυρή οικονομικά, είναι στρατιωτικά μία ασήμαντη δύναμη. Όσο για αυτά που λένε οι αμερικανοί ότι θέλουν να γίνει και πάλι η Γερμανία στρατιωτική δύναμη είναι λόγια του αέρα και είναι λόγια του αέρα γιατί μια χώρα με μία ισχυρή στρατιωτική παράδοση και έναν λαό πολεμικό εδώ και χιλιάδες χρόνια, που ξεκίνησε από τον Βορρά της Ευρώπης και πολεμούσε μέχρι τις ακτές της Βορείου Αφρικής (Βάνδαλοι), εάν της επιτρέψει να γίνει στρατιωτική δύναμη τότε μάλλον αλλάζουν πολλά στην Ευρώπη…  Πόσο μάλλον που οι ΗΠΑ στρατολογούν για τους πολέμους τους ακόμη και Μεξικάνους και Πορτορικανούς μοιράζοντας πράσινες κάρτες. Εάν δε η Γερμανία επιτύχει μία συνεργασία με την Ρωσσία, όπως ήταν το σχέδιο και η στρατηγική σκέψη του Βίσμαρκ, τότε θα γεννηθεί μία κοσμοκρατορία και θα δημιουργηθεί το αντίπαλο δέος απέναντι στην Κίνα με τις ΗΠΑ να είναι καταδικασμένες να περιοριστούν στην αμερικανική ήπειρο και μόνο. 

ΝΕΙΚΟΣ Τ.

Exit mobile version