Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ  ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

lorenzo fontana italian parlament

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣ  ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ο Ιδρυτής της Χρυσής Αυγής            συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος απέστειλε στον νέο πρόεδρο της Ιταλικής βουλής LORENZO FONTANA  συγχαρητήρια επιστολή, επ’ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, στην οποία αναφέρει:

«Συγχαρητήρια Πρόεδρε   Lorenzo Fontana!

 Η αξιοκρατική εκλογή σας είναι ένα ιστορικό γεγονός για την Ιταλία. Με τη σοβαρότητα και την αποφασιστικότητα που σας διακρίνει, προωθείτε και αγωνίζεστε για τις σημαντικές Αξίες της Πατρίδας, της Οικογένειας, της Θρησκείας .Ήρθε πλέον η ώρα να δείξετε σε όλα τα έθνη ότι οι αληθινές μεταρρυθμίσεις και η ευημερία του λαού προέρχονται και πηγάζουν από αυτές.

Με τη νίκη Πρόεδρε!

Αθήνα, 24-10-2022

Νικόλαος Μιχαλολιάκος

Ιδρυτής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»

 

Σημειωτέον ότι ο νέος πρόεδρος της Ιταλικής Βουλής LORENZO FONTANA είχε επανειλημμένως στο παρελθόν εκφραστεί θετικά και με σεβασμό  απέναντι στην Χρυσή Αυγή και στον πολιτικό της αγώνα, ενώ είχε απευθύνει χαιρετισμό στο προτελευταίο συνέδριο της Κινήματος, το 2016,  αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Με ευχαρίστηση στέλνω το χαιρετισμό μου στους φίλους της Χρυσής Αυγής, για το συνέδριό τους. Στις δύσκολες αυτές στιγμές για την Ευρώπη, η συμβολή σας θα είναι καθοριστική. Η Ευρώπη δεν μπορεί να στερηθεί την Ελλάδα, η Ελλάδα είναι ο φάρος της κλασικής Ευρώπης που αγαπάμε και θέλουμε να αναστηθεί από τις στάχτες της. Είναι μια δύσκολη στιγμή, πρέπει να δώσουμε μάχη και ξέρω ότι εσείς είστε μαχητές. Μαζί, είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουμε να δώσουμε νέα ώθηση σε αυτή την Ευρώπη, ώστε να ξαναγίνει αυτό που ήταν, ένας φάρος πολιτισμού. Σας χαιρετώ όλους»

 

 

Παραθέτουμε το κείμενο της  συγχαρητήριας επιστολής του Νικολάου Μιχαλολιάκου  (στην ιταλική γλώσσα) , όπως αυτή απεστάλη στον νέο Πρόεδρο της Ιταλικής βουλής

Congratulazioni Presidente Lorenzo Fontana!

La sua meritevole elezione e’ un momento storico per l’ Italia. Con la sua serieta’ e determinazione nel portare avanti e combattere pei i suoi importanti valori   (patria, famiglia, religione)  e’ ora di realizzarli per dimostrarre a tutte le nazioni che le vere riforme e il benessere divengono da quelli.

Forza Presidente!

 

Atene,24/10/2022

Nicolaos Michalioliakos
Fondantore del partito Alba Dorata.  

 

Exit mobile version