Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το 2013 ήθελε να «σώσει τα παιδιά από την επιρροή της Χρυσής Αυγής», τώρα φυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία!

Το 2013 ήθελε να «σώσει τα παιδιά από την επιρροή της Χρυσής Αυγής», τώρα φυλακίστηκε για παιδική πορνογραφία!

Κατηγορούμενος για το κακούργημα της κατοχής 90 και πλέον βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας, σε ορισμένα εκ των οποίων πρωταγωνιστούσαν παιδάκια ηλικίας κάτω των 12 ετών, είναι ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Βασίλης Παπαθεοδώρου, που κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του επικεφαλής του παιδικού τμήματος γνωστού εκδοτικού οίκου.

Ο –λύκος που φύλαγε τα πρόβατα!- Παπαθεοδώρου προφυλακίστηκε στις φυλακές Τρίπολης έπειτα από δικογραφία που σχημάτισε εις βάρος του η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως κατέβασε τα συγκεκριμένα αρχεία παιδικής πορνογραφίας για να… γράψει ένα βιβλίο επί του θέματος, αλλά οι ισχυρισμοί του αυτοί δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή, που διέταξαν τη προφυλάκισή του.

Ο Παπαθεοδώρου δεν είναι γνωστός μόνον για τα παιδικά βιβλία που έγραφε, αλλά και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής! «Επιστρατεύτηκε» από το σύστημα το 2013. Κι όπως είπε σε μια συνέντευξη που έδωσε τότε, το βιβλίο του «Σχολική Παράσταση», «θα μπορούσε να είναι κι ένα όπλο για τη μάχη κατά του ρατσισμού και του φασισμού» και να «σώσει τα παιδιά από την επιρροή της Χρυσής Αυγής», καθώς όπως είχε διαπιστώσει «η Χρυσή Αυγή έχει σημαντική επιρροή και είχε εκπονήσει στρατηγικό σχέδιο για την διείσδυσή της στους μαθητές».

Τοιούτοι είναι οι κατήγοροι της Χρυσής Αυγής! Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν οι πολιτικοί τους προστάτες!

 

Α.Β.

Exit mobile version