Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΑΧΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ

Άλλο ένα αξιότιμο μέλος της Φιλελεύθερης οικογένειας των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» με περγαμηνές και βραβεία για την αντιφασιστική του δράση ενάντια στον Λαϊκό Σύνδεσμο ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων Παπαθεοδώρου Βασίλειος συνελήφθη γιατί τα τελευταία πέντε χρόνια, έκανε εγγραφές σε παράνομες ιστοσελίδες διακίνησης παιδικής πορνογραφίας και τις χρηματοδοτούσε κατεβάζοντας εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες κακοποίησης παιδιών, ακόμα και δέκα ετών. Ως δικαιολογία βρήκε να πει πως έψαχνε «έμπνευση» σε αυτήν την άρρωστη συλλογή για βιβλία και συζητήσεις με ανήλικους,για να νιώθουν ότι έχουν έναν μεγάλο φίλο που μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο, όπως δήλωσε. Επίσης προσπαθούσε να μιλάει μόνος του στα παιδιά στα σχολεία που πήγαινε χωρίς παρουσία δασκάλων.
(διαβάστε σε άλλο άρθρο σχετικά) (πηγή2)
Αφού λοιπόν τον βράβευαν και πανηγύριζαν μαζί για την καταδίκη της Χ.Α, σήμερα δηλώνουν σοκαρισμένοι οι πολιτικοί και δημοσιογράφοι φίλοι του.

Μαζί με την Συριζαία της Θεσσαλονίκης που βίασε ένα μικρό κοριτσάκι αφού το απήγαγε και διάφορους καλλιτέχνες της κακιάς ώρας, οι αριστεριστές φτιάχνουν μια ισχυρή ομάδα παιδεραστών και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αισθανόμενη τον Σύριζα να διεκδικεί την πρωτοκαθεδρία της ανωμαλίας, μετά τον Γεωργιάδη και τον Λιγνάδη και τους θεατρίνους των βορείων προαστίων ρίχνει στον αγώνα και τον Μίχο τον καλό οικογενειάρχη του Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια!

Εδώ κάπου προσπαθούν να μπερδέψουν την κοινή γνώμη, μα πως είναι δυνατόν να έχει Φιλελεύθερους Νεοδημοκράτες παιδεραστές; Φυσικά και μπορεί!

Οι Φιλελεύθεροι Νεοδημοκράτες, αρέσκονται στο να υποδύονται τους Συντηρητικούς Πατριώτες για να υποκλέπτουν Δεξιές και Πατριωτικές γενικότερα, ψήφους.

Όμως ηθικά, η Νεοδημοκρατική Ελίτ, είναι στον ίδιο δικαιωματιστικό ανήθικο ανθρωποκεντρικό απάνθρωπα καπιταλιστικό βρώμικο δρόμο.
Γιαυτό φρόντισαν να φυλακίσουν την κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου, από το 2013, για να μην αποκαλύπτει το πραγματικό «σάπιο» κόσμο που κρύβει αυτή η δήθεν Δεξιά γυαλιστερή «σαπουνόφουσκα» που λέγετε Νέα Δημοκρατία, μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Αν επιχειρήσει κάποιος να προσδώσει κάποια χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν τους παιδεραστές, στελέχη και οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, από αυτούς αριστερών κομμάτων θα μπορέσει να πει πως οι Αριστερές φάτσες είναι ύποπτες και είναι ο « Διάβολος » που ξέρεις και πρέπει με τεχνάσματα να απαγάγουν τα παιδιά μας γιατί τα προστατεύουμε από αυτούς.

Οι Νεοδημοκράτες, αντίθετα, είναι «καλοί κύριοι και κυρίες» που μπορεί να εκκλησιάζονται ψεύτικα να κουνάνε Ελληνικές σημαίες για να τους ψηφίσεις και να είναι άτομα που δεν κινούν τις υποψίες, οπότε δεν χρειάζεται να απαγάγουν παιδιά για τις άρρωστες ορέξεις τους αλλά τους τα αφήνουν οι γονείς από μόνοι τους.

ο Α2
Exit mobile version