Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελλαδιστάν: ο παράδεισος των αλλοδαπών εγκληματιών! «Προσφυγάκι» απ’ την Λιβύη συνελήφθη να πουλάει ναρκωτικά και σε 2 μέρες αφέθη ελεύθερος!

Ελλαδιστάν: ο παράδεισος των αλλοδαπών εγκληματιών! «Προσφυγάκι» απ’ την Λιβύη συνελήφθη να πουλάει ναρκωτικά και σε 2 μέρες αφέθη ελεύθερος!

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους οι εξ’ αλλοδαπών εγκληματίες «προτιμούν» την χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας (για την Ελλάδα μιλάμε βεβαίως…) για μόνιμη εγκατάσταση, είναι το καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας που επικρατεί. Και επί των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και επί των… νομοταξιτών της Νουδούλας.

Ας δούμε ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα…

Ένα 23χρονο «προσφυγάκι» απ’ τη Λιβύη, λοιπόν, συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας όταν προσπάθησε… να τους πουλήσει ναρκωτικά, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Και ποια ήταν η κατάληξη;

Μετά από δύο μέρες κράτησης, αφού απολογήθηκε στον ανακριτή, αφέθη ελεύθερος με εγγύηση 1.000 ευρώ (από τα κέρδη της εμπορίας ναρκωτικών…) και με τον… περιοριστικό όρο, να δίνει μια φορά το μήνα το παρών στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένει – σιγά τα ωά!

Το εν λόγω «προσφυγάκι», δεν είναι διόλου άγνωστο στις αρχές, καθώς έχει συλληφθεί τέσσερις φορές κατά το παρελθόν για κλοπές και εμπόριο ναρκωτικών. Και βέβαια, ούτε σκέψη περί απέλασής του από το Ελλαδιστάν, ενώ σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα του πλανήτη, θα είχε απελαθεί αμέσως μετά την έκτιση της ποινής του για το πρώτο αδίκημα που διέπραξε!

 

Α.Β.

Exit mobile version