Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, Παιδεραστές και Τρομοκράτες!

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική φυλλάδα «Documento»

(.. Σφοδρή ήταν η αντιπαράθεση που είχαν στον «αέρα» της ΕΡΤ, στην εκπομπή του Αποστόλου Μαγγηριάδη, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του πρωτόδικα καταδικασμένου για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων στη Μολδαβία και μετέπειτα απαλλαγμένου λόγω παραγραφής, Νίκου Γεωργιάδη.

Η επιστήθια φίλη του Ν. Γεωργιάδη περίμενε να τελειώσει η εκπομπή για να ξεκινήσει νέο γύρο αντιπαράθεσης με τον πρώην γραμματέα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τότε, λοιπόν, σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες, ο Δ. Τζανακόπουλος προέτρεψε την ευρωβουλευτή να πάει «στους φίλους της τους παιδεραστές», με την κ. Ασημακοπούλου να αντιτείνει: «Κι εσύ να πας στους φίλους σου τους τρομοκράτες» ..)

Την ώρα που η κοινωνία περιμένει από τους κυβερνώντες να δώσουν λύσεις επιβίωσης σε ένα οικονομικό – εθνικό και ψυχολογικό τέλμα που έχουν ρίξει την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες οι πολιτικοί απατεώνες των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ , η πρώτη (1η) κοινοβουλευτική δύναμη, δηλαδή η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη και η δεύτερη (2η) ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα βλέπουν εκατέρωθεν ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και κάθε λογική εξήγηση, ελπίδα ή συμπέρασμα πάει στον κάδο απορριμμάτων μαζί με το μέλλον των Παιδιών του Έθνους μας. Βέβαια ξεκάθαρα και αβίαστα πλέον βγαίνει το ασφαλές συμπέρασμα του γιατί έκλεισαν στην φυλακή την Τρίτη(3η) πολιτική Δύναμη της χώρας, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή του Ν. Μιχαλολιάκου!

Ο Α2

 

Exit mobile version