Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανοιχτή επιστολή στον Θάνο Πλεύρη

Ανοιχτή επιστολή στον Θάνο Πλεύρη

Κυριε Υπουργέ καλησπέρα σας. Η Ελλάδα έχει ήδη εισέλθει σε προεκλογική περίοδο ακόμα και αν τυπικώς δεν έχουν προκηρυχθεί εθνικές εκλογές. Τόσον εσείς ,όσο και οι υπόλοιποι «δημοκράτες» έχετε βάναυσα συνθλίψει κάθε έννοια δημοκρατίας.

Για ποιον απ΄όλους σας να μιλήσω ; Για εσάς, που τη στιγμή που όλος ο πλανήτης καταργεί τα μέτρα για τον κορωνοϊό εσείς επιμένετε να μην προσλαμβάνετε τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, ακόμη και αν οι εμβολιασμένοι είναι εκείνοι που εμφανίζουν ζητήματα υγείας ως συνέπεια των αδοκίμαστων – σύμφωνα με την Pfizer – και αμφιλεγόμενων εμβολίων που προτείνατε ;
Τι να πρωτοθυμηθώ ; Την επιβολή προστίμων στους ηλικιωμένους των 300 και 400 ευρώ γιατί δεν έκαναν το εμβόλιο, πρακτική που σε κανένα δικονομικό σύστημα δεν απαντάται ; Την επιβολή μάσκας με το σκεπτικό ότι δεν επηρεάζεται η κοινωνική ζωή κανενός με αποτέλεσμα να εξοβελιστούν ουσιαστικά από την ενεργό κοινωνική ζωή κωφοί, βαρήκοοι και ηλικιωμένοι οι οποίοι επέστρεψαν σε παλαιές απαράδεκτες εποχές ; Άνθρωποι που μπήκαν σε διαδικασίες, σε έξοδα και κάποιοι από αυτούς σε χειρουργεία, και οι οικογένειές τους εξοβελίστηκαν από την κοινωνία γιατι χωρίς να ρωτήσετε κανέναν συνεχίσατε την υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού ;
Να θυμηθώ ότι εσείς αν και χριστιανός όπως έχετε δηλώσει παλαιότερα, ανεχθήκατε να μείνει κόσμος αλειτούργητος Χριστούγεννα και Πάσχα την πρώτη χρονιά για να μη μεταδοθεί ο ιός ; Την στιγμή που κάθε Χριστιανός δέχεται ότι ο Ναός είναι χώρος Αγιασμένος και επομένως μακριά από κάθε απειλή για την δημόσια υγεία ;
Να θυμηθώ τον κύριο Χαρδαλιά που με περισσή αμετροέπεια μας πήρε τη ζωή και δε μας άφηνε να πάμε ούτε ως τα εξοχικά μας με πρόσχημα τον κορωνοϊό ; Η Ελλάδα έζησε πολλούς υπουργούς, πρωθυπουργούς και βουλευτές. Δεν εκχωρήσαμε τη ζωή μας σε κανέναν ειδικό για να τη διευθετήσει και να την κάνει όπως θέλει για όποιους λόγους θέλει.
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι είσαστε υπουργός μιας κυβέρνησης που διώκει από το 2013 τη Χρυσή Αυγή ως μια δήθεν εγκληματική οργάνωση. Μεγαλύτερο έγκλημα από αυτό που διαπράξατε αφήνοντας επί ένα χρόνο στο δρόμο συνανθρώπους σας δε μπορούσα να φανταστώ.
Και μη νομίζετε ότι οι Έλληνες θα μείνουν εδώ να υποστούν τις ιδεοληψίες σας. Θα φύγουν όπως έφυγε ο Μπαϊραμίδης, κορυφή στη νευροχειρουργική, και πήγε στην Κύπρο όπου αναγνωρίστηκε η μόρφωση,οι γνώσεις του και η μοναδική ικανότητα του στην επιστήμη. Κατά τα άλλα θέλει ο πρωθυπουργός σας να γυρίσουν πίσω τα ξενιτεμένα παιδιά μας από το εξωτερικό. Χωρίς σεβασμό και αναγνώριση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του εαυτού τους και του δικαιώματος να είναι ο κάθε ένας υπεύθυνος για τον οργανισμό του με βάση την κρίση, δεν θα έρθει κανένας. Δυστυχώς το άλας εμωράνθη και εάν το άλας μωρανθή εν τινί αλισθήσεται ; Εις ουδέν ισχύειν έτι ει μη βληθήναι έξω και καταπατήσθαι υπό των ανθρώπων.
Εύχομαι μεσα από την καρδιά μου καλή δύναμη και καλό κουράγιο στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους. Εύχομαι να διέλθουν τη ζωή τους με υγεία και να την τελειώσουν όταν το πει ο Θεός και όχι όταν το πουν αμφιλεγόμενοι υπηρέτες νεοταξικών συμφερόντων. Δεν υπάρχει χώρος για τους ανεμβολίαστους συμπατριώτες μας , αλλά υπάρχει χώρος και χρήμα για τους λαθρομετανάστες που πολλοί από αυτούς είναι ανεμβολίαστοι ακόμα και για τις παιδικές ασθένειες για τις οποίες έχουμε εμβολιαστεί όλοι από μικρή ηλικία, με προφανές το ενδεχόμενο να καταστούν υγειονομική βόμβα που θα σκάσει στην Πατρίδα μας.
Κυριε Πλεύρη, αφού δηλώνετε χριστιανός θα κλείσω με τη φράση του Ευαγγελίου :
Εζυγίσθης, εμετρήθης και ευρέθης ελλιπής….
                                        Κωνσταντίνα Σκιά
Exit mobile version