Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΑΡΑΡΙ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ 

ΧΑΡΑΡΙ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ 

Οι εκλογές της Τρίτης 8 Νοεμβρίου 2022 στις ΗΠΑ για Γερουσία και Βουλή θα είναι το τελικό κτύπημα στον ανοϊκό πρόεδρο των ΗΠΑ, που εξέλεξαν τα ελεγχόμενα από το λόμπυ που ελέγχει τα τραστ του χρήματος, τον Τζο Μπάιντεν, που δεν ξέρει τι του γίνεται και πρόσφατα σε συνέντευξη δήλωσε ότι είχε γνωρίσει τον εφευρέτη της πενικιλίνης, ο οποίος είχε πεθάνει πριν αυτός γεννηθεί. Προτίμησαν έναν άνθρωπο άρρωστο χωρίς κρίση προκειμένου να τον κάνουν ό,τι θέλουν… Όμως, ο Τραμπ όλα δείχνουν ότι επιστρέφει και η Λευκή ακόμη πλειοψηφία στις ΗΠΑ έχει θυμώσει.

Με αφορμή, λοιπόν, τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2022, όπου αναμένεται να κερδίσουν οι Ρεπουμπλικάνοι και να ελέγχουν και Γερουσία και Βουλή, περιορίζοντας στο ελάχιστο την εξουσία του Μπάιντεν, βάζουν τα μεγάλα μέσα και έβαλαν τον εκλεκτό τους κορυφαίο και πολυδιαφημισμένο Χαράρι, Ιουδαίο ομοφυλόφιλο παντρεμένο με άνδρα, που ζει στο Ισραήλ, να κάνει δηλώσεις ότι εάν εκλεγεί το 2024 ο Τραμπ δεν θα ξαναγίνουν εκλογές στις ΗΠΑ! Συγκεκριμένα ο Γιουβάλ Νώε Χαράρι είπε στο πάνελ της εκπομπής Real Time with Bill Maher, του HBO. «Οι επόμενες προεδρικές εκλογές θα μπορούσαν να είναι οι τελευταίες δημοκρατικές εκλογές στην ιστορία των ΗΠΑ». 

Είναι φανερό λοιπόν ότι το Σύστημα βρίσκεται σε πανικό και πως να μην είναι όταν στα δύο χρόνια που κυβερνάει ο Μπάιντεν τις ΗΠΑ έχει η χώρα επιστρέψει στους πολέμους και ευρίσκεται σχεδόν στα πρόθυρα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου και μάλιστα πυρηνικού. Ενώ όταν κυβερνούσε ο “φασίστας” Τραμπ, ούτε πόλεμο είχαν, η ανεργία είχε μειωθεί και πατροπαράδοτες αξίες είχαν αρχίσει και πάλι να παίρνουν την θέση τους στην αμερικανική κοινωνία.

Χ.Α.Μ.

Exit mobile version