Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ 

Άγρια ξημερώματα, έξι το πρωί, που με την αλλαγή της ώρας ακόμη δεν έχει φέξει για καλά και μία μικρόσωμη φιγούρα βγήκε σκυφτή προσεκτικά από το προεδρικό μέγαρο στην Ηρώδου του Αττικού, αναχώρησε για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπως λέμε Ελ Πάσο.

Η επίσκεψη της προέδρου για το Κίεβο προκειμένου να επισκεφθεί τον γελωτοποιό Ζελένσκι, ακολουθώντας την γραμμή των ΗΠΑ για συμπαράσταση, ήταν προγραμματισμένη για τον περασμένο μήνα, αλλά είχε αναβληθεί για λόγους ασφαλείας. Λέτε να σπαταλούσε κανέναν πύραυλο η Μόσχα για να κτυπήσει την κυρία Σακελλαροπούλου;! Ποιος είναι ο κίνδυνος, που κρύβει η πρόεδρος για την Ρωσσία; Κάποιοι φαίνεται έχουν χάσει επαφή με την πραγματικότητα και αισθάνονται σαν τον Τζον Κέννεντι στο Ντάλας, ενώ κανένας δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί μαζί τους παρ’ όλη την προσπάθειά τους γι’ αυτό…

Από το αεροδρόμιο των Αθηνών η πρόεδρος δεν πήγε στην Ουκρανία (για λόγους ασφαλείας…), αλλά στην Πολωνία απ’ όπου οδικώς πήγε στο Κίεβο. Στην συνάντησή της με τον γελωτοποιό Ζελένσκι δήλωσε την στήριξη της χώρας μας στην Ουκρανία σύμφωνα με τις επιθυμίες του μεγάλου “συμμάχου” μας των ΗΠΑ και βεβαίως γύρισε γρήγορα-γρήγορα στην Ελλάδα και η ανθρωπότητα σώθηκε από έναν μεγάλο κίνδυνο.

Exit mobile version