Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χημικός ευνουχισμός για βιαστές και παιδεραστές ΤΩΡΑ!

Χημικός ευνουχισμός για βιαστές και παιδεραστές ΤΩΡΑ!

Σωρεία σεξουαλικών εγκλημάτων αποκαλύπτεται τον τελευταίο καιρό, με δράστες –κατά κανόνα- σεσημασμένους για τα ίδια εγκλήματα.

Από τον κανόνα δεν ξέφυγε ένας 28χρονος Αλβανός που προσπάθησε να βιάσει ένα 20χρονο κορίτσι στη Νίκαια, το οποίο στη συνέχεια ξυλοκόπησε αγρίως επειδή αντιστάθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, ο συγκεκριμένος επίδοξος βιαστής που συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής, είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγους μήνες, έχοντας εκτίσει ποινή για το κακούργημα του βιασμού. 

Κι όχι μόνο δεν σωφρονίστηκε, αλλά μόλις βγήκε από τη φυλακή άρχισε να κάνει πάλι τα ίδια. 

Και δεν είναι ο μόνος, καθώς οι περισσότεροι σαν κι αυτόν, μόλις αποφυλακισθούν, επαναλαμβάνουν τα κακουργήματα του παρελθόντος!

Και βέβαια, υπάρχει λύση για τους βιαστές και τους παιδεραστές, κι αυτή είναι ο χημικός ευνουχισμός! Μάλιστα, την πρότεινε πριν από λίγο καιρό –καιροσκοπικά!- ο δήθεν «σκληρός» υπουργός Μάκης Βορίδης, κέρδισε τις εντυπώσεις της στιγμής και μετά την… ξέχασε.

Ενημερωτικά, η ποινή του χημικού ευνουχισμού ισχύει για τους παιδεραστές σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ (Καλιφόρνια, Φλόριντα, Τζόρτζια και Λουιζιάνα), στην Ρωσσία για βιαστές κοριτσιών κάτω των 14 ετών, καθώς και σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Πολωνία, η Τσεχία, η Εσθονία και η Ουκρανία.

 

A.B.

Exit mobile version