Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν είναι αστείο… Ο ΟΗΕ ευγνωμονεί την Τουρκιά για την υποστήριξή της στις… ειρηνευτικές αποστολές!!!

Δεν είναι αστείο… Ο ΟΗΕ ευγνωμονεί την Τουρκιά για την υποστήριξή της στις… ειρηνευτικές αποστολές!!!

Δεν είναι αστείο, ούτε Πρωταπριλιά έχουμε. 

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην Τουρκιά, για την υποστήριξή της στις… ειρηνευτικές προσπάθειες του οργανισμού και για τις υπηρεσίες του ένστολου προσωπικού της, που εργάζεται υπό τη σημαία του ΟΗΕ σε ολόκληρο τον κόσμο!!!

Μάλιστα, στη δήλωση του ΟΗΕ, αναφέρεται ότι η Τουρκιά βρίσκεται στην 60η θέση μεταξύ των χωρών που έχουν συμβάλει σημαντικά παρέχοντας υποστήριξη σε 8 αποστολές της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ με 179 στρατιώτες και αστυνομικούς, 24 εκ των οποίων είναι γυναίκες!

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις Jean-Pierre Lacroix δήλωσε τα εξής «όμορφα»:

«Ο τουρκικός στρατός και η αστυνομία κάνουν αξιοσημείωτη διαφορά όπου και αν υπηρετούν. Στο πεδίο, επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και αφοσίωσης και είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τη συνεχή συνεισφορά τους. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη θυσία 6 Τούρκων μελών της ειρηνευτικής δύναμης που έχασαν τη ζωή τους όλα αυτά τα χρόνια υπηρετώντας υπό τη σημαία του ΟΗΕ».

Και καλά όλοι οι άλλοι, που το κατάπιαν. Η Ελλάδα και η Κύπρος δεν έχουν κυβερνήσεις να διαμαρτυρηθούν γι’ αυτό το ανοσιούργημα;

(ΥΓ): και για να μην κοροϊδευόμαστε, ο ΟΗΕ ελέγχεται από την… «σωστή πλευρά της ιστορίας», δηλαδή από τους… φίλους μας τους Αμερικάνους. Που κάποιοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» πιστεύουν πως τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολύ… φιλέλληνες και θα μας… σώσουν από έναν νέο Αττίλα! 

Α.Β.

Exit mobile version