Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η συμμαχία Τουρκίας – Ισραήλ είναι γεγονός! Τι έχουν να πουν οι αναλυτές; 

Η συμμαχία Τουρκίας – Ισραήλ είναι γεγονός! Τι έχουν να πουν οι αναλυτές; 

Εδώ και δεκαετίες διάφορα πρακτοράκια, τα οποία παριστάνουν τους έγκυρους αναλυτές, μιλάνε στα κανάλια των απατεώνων και γράφουν στις φυλλάδες των χρεοκοπημένων “νταβατζήδων”, ότι οι σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ είναι εχθρικές και ότι η Ελλάδα ούτε λίγο, ούτε πολύ θα έχει σύμμαχό της σε μία εμπλοκή με την Τουρκία, το Ισραήλ. 

Ότι έλεγαν και έγραφαν παραμύθια φάνηκε καθαρά την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, όταν επίσημα επισκέφθηκε ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ την Άγκυρα και συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Σημειωτέον ότι την ίδια ημέρα τον περιμέναν στην Ελλάδα όπου δεν ήλθε ποτέ… 

Από την δεκαετία ακόμη του 1990 υπάρχει στενή στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας. Ισραηλινή τεχνολογία (made in USA) χρησιμοποιήθηκε για να αποκτήσουν υψηλές δυνατότητες σε θέματα ηλεκτρονικού πολέμου τουρκικά τεθωρακισμένα και αεροσκάφη, ενώ το Ισραήλ ήταν που προμήθευσε πρώτο την Τουρκία drones, δηλαδή μη επανδρωμένα αεροσκάφη, με τα οποία η Τουρκία ενίσχυσε φιλικές της χώρες, έκανε δική της παραγωγή και εξαγωγές. Γνωστό είναι ότι έχει προμηθεύσει εκτός από το Αζερμπαϊτζάν και την Ουκρανία με τα γνωστά “Μπαϊρακτάρ”.  

Φυσικά για την αναβάθμιση αυτή των σχέσεων της Τουρκίας και του Ισραήλ δεν λένε λέξη οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του προτεκτοράτου Ελλαδιστάν. 

ΑΒΑΡΙΣ

Exit mobile version