Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμερικανικές εκλογές: Με ενέσεις αισιοδοξίας κρατούν όρθιο τον Μπάιντεν

Το πρώτο που έχουμε να παρατηρήσουμε σχετικά με τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών, τα οποία δεν είναι ακόμη οριστικά, είναι ότι ολόκληρη η Ελλάδα ήταν ένα κομματικό γραφείο του Τζο Μπάιντεν όπως προέκυπτε από τον τρόπο που παρουσίαζαν τα όσα συνέβαιναν στις αμερικανικές εκλογές τα ΜΜΕ αυτού του άθλιου προτεκτοράτου όπως έχουν καταντήσει την Πατρίδα μας οι ξενόδουλοι πολιτικοί. Για τους Έλληνες δημοσιογράφους τόσο του Μητσοτάκη όσο και του Τσίπρα μεγάλος εχθρός της Ελλάδας ο Τραμπ παρ’ όλο που τον ψηφίζουν στην πλειοψηφία τους οι ελληνοαμερικάνοι. Και μεγάλος φίλος ο Μπάιντεν… 

Οι διεθνείς αναλυτές πίστευαν σε μια σαρωτική νίκη του Τραμπ, η οποία δεν ήλθε, αλλά φυσικά ο Τζο Μπάιντεν δεν έσπευσε να θριαμβολογήσει γιατί γνωρίζει ότι το πλέον πιθανό είναι ότι η παράσταση δεν θα λήξει ευνοϊκά γι’ αυτόν.  Η βουλή είναι δεδομένο ότι θα έχει ρεπουμπλικανική πλειοψηφία και αυτό το οποίο παίζεται με πλέον πιθανό νικητή τον Τραμπ, είναι η Γερουσία. Αυτό θα φανεί στις επαναληπτικές εκλογές του Δεκεμβρίου. Εάν το ρεπουμπλικανικό κόμμα κερδίσει και την Γερουσία θα ελέγχει το Κονγκρέσο και ο Μπάιντεν θα είναι ένας πρόεδρος, ο οποίος θα μπορεί να κυβερνήσει μόνον ενάντια στην θέληση του λαού με διατάγματα. 

Χαρακτηριστικό του πως οι ίδιοι οι δημοκρατικοί βλέπουν τον ηγέτη τους Τζο Μπάιντεν είναι ότι στις περιφέρειες που κινδύνευαν να χάσουν, απέφυγαν να τον προσκαλέσουν να μιλήσει γιατί πίστευαν ότι θα έριχνε και άλλο το ποσοστό τους. 

Ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός ο θρίαμβος κυριολεκτικά του ρεπουμπλικάνου Ρον Ντεσάντις, που εξελέγη κυβερνήτης στην Φλόριντα με ποσοστό 58%! Ο Ρον Ντεσάντις πρόσφατα είχε μπει στο στόχαστρο των κορακιών της “πολιτικής ορθότητας” για τις θέσεις του στο ζήτημα των λαθρομεταναστών καθώς και των αμβλώσεων. 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Exit mobile version