Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 

 

Όποιοι νομίζουν ότι ο χώρος του διαδικτύου είναι ο χώρος της απόλυτης ελευθερίας κάνουν λάθος. Και όσοι επίσης πιστεύουν ότι εν αγνοία των αφεντικών του διαδικτύου υπάρχει το μαύρο διαδίκτυο όπου ανθεί η παιδική πορνογραφία, η παιδοφιλία και το εμπόριο ακόμη ναρκωτικών κάνουν λάθος. Όλα ελέγχονται και μπορούν να ελέγχονται και αυτό που επίσης πρέπει να γίνει γνωστό είναι ότι δεν είναι αθώοι οι κρατικοί μηχανισμοί για τα εγκλήματα που γίνονται μέσω διαδικτύου. Γιατί το διαδίκτυο υπάρχει μέσω του τηλεφωνικού δικτύου ασυρμάτου ή ενσύρματου, το οποίο ελέγχεται από τα κράτη. Για αυτό και βλέπουμε πολλές φορές σε χώρες όπως η Κίνα, η Ρωσσία, το Ιράν και βεβαίως και οι ΗΠΑ να αποκλείονται φωνές επειδή δημιουργούν προβλήματα στο Σύστημα.

Τον πόλεμο του διαδικτύου κατά της Χρυσής Αυγής τον γνωρίσαμε πολύ καλά εμείς στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια όταν αμέσως μετά τις εκλογές του 2012 το κράτος με αρχιμάστορα έναν κύριο που παριστάνει τον γκουρού του ιντερνέτ, απέκλεισε την Χρυσή Αυγή από στρατόπεδα και δημόσιες υπηρεσίες, πράγμα το οποίο ισχύει μέχρι σήμερα. Έτσι λοιπόν, εάν προσπαθήστε σε μία δημόσια υπηρεσία μέσω του wifi που διαθέτει και κτυπήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση της Χρυσής Αυγής θα σας βγάλει το μήνυμα ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο. 

Η συνέχεια ήλθε με το facebook όπου αποκλείστηκαν όσοι μιλούσαν υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά όχι όσοι μιλούσαν κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Και επίσης όσοι έβαζαν φωτογραφία του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου. Το ότι αποκλειόντουσαν αυτοί που μιλούσαν υπέρ, αλλά όχι αυτοί που μιλούσαν κατά σήμαινε και σημαίνει ότι δεν υπήρχε σχετικός αλγόριθμος, αλλά έλεγχος από πρόσωπα. Γιατί υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός λογοκρισίας στο διαδίκτυο. 

Το τελευταίο και καλύτερο η ιστορία με το τουίτερ. Την ίδια μέρα της καταδίκης έπεσε το τουίτερ του ιδρυτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μιχαλολιάκου και όσων ήσαν μαζί του. Αντίθετα, δεν έπεσε το τουίτερ όσων παριστάνουν τους εθνικιστές (αν και ούτε εθνικιστές δηλώνουν πλέον…) και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν ιδιαίτερη προβολή στο διαδίκτυο. 

Δεν είναι χώρος ελευθερίας, λοιπόν, το διαδίκτυο, είναι χώρος λογοκρισίας και μάλιστα σκληρής και βγάλτε επί τέλους τα συμπεράσματά σας και καταλάβετε ότι όσοι προβάλλονται από το διαδίκτυο είναι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ του Συστήματος. Εάν δεν το έχετε καταλάβει λυπούμεθα τα μόνα μυαλά που μπορείτε να αγοράσετε είναι αυτά που υπάρχουν στην κρεαταγορά. 

Ν.Ν.

Exit mobile version