Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΓΙΟΥΒΑΛ ΝΟΑ ΧΑΡΑΡΙ ΚΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 

ΓΙΟΥΒΑΛ ΝΟΑ ΧΑΡΑΡΙ ΚΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 

Ο Γιουβάλ Νόα Χαράρι είναι η αιχμή του δόρατος του think tank της παγκοσμιοποίησης στην προσπάθειά της να επιβάλει την απάνθρωπη νέα τάξη πραγμάτων. Ο Ισραηλινός καθηγητής της Ιστορίας, ομοφυλόφιλος και παντρεμένος με άντρα, έχει όλα τα στοιχεία για να είναι ένα σύμβολο της πολιτικής ορθότητος. 

Στο στόχαστρό του σύμφωνα με άρθρο που έγραψε στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 με τίτλο “ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”, η Ιστορία. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και δεκαετίες η εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ”, που έκλεισε αφήνοντας πίσω της χρέη απλήρωτα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ (με τα λεφτά του λαού κάνουν οι αντιφασίστες προπαγάνδα) μοίραζε δωρεάν ένθετο ιστορικό περιοδικό, που έγραφε σημεία και τέρατα! Το ίδιο έκανε και κάνει και το ΒΗΜΑ… Στόχος τους η Ιστορία και τώρα βρίσκονται πλέον στην τελική τους επίθεση. 

Στο άρθρο του λοιπόν, ο Χαράρι, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και αρχίζει με την πρόταση “Δεν μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά από την Ιστορία” και στην συνέχεια τι μας λέει; Ούτε λίγο ούτε πολύ ότι πρέπει εάν όχι να καταργήσουμε εντελώς την Ιστορία, να την αλλάξουμε κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε αυτή να εξυπηρετεί τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης! Γράφει χαρακτηριστικά: 

“Οι άνθρωποι έκαναν τον κόσμο αυτό που είναι και οι άνθρωποι μπορούν να τον αλλάξουν… Για αυτό έχει τέτοια δύναμη η Ιστορία. Είναι το κλειδί για να αλλάξει ο κόσμος.”

Αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να επιβάλουν μία ψεύτικη ιστορία χωρίς αξίες και Ιδανικά, χωρίς ήρωες, έθνη και πατρίδες και αυτός είναι ο λόγος που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην μελέτη της Ιστορίας και στα ιστορικά κείμενα ανατρέποντας ψέματα καθιερωμένα και λέγοντας με ό,τι μέσα και όση δύναμη έχει την αλήθεια στον λαό μας για το μεγάλο του ιστορικό παρελθόν.

ΑΒΑΡΙΣ

Exit mobile version