Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Και αυτή την χρονιά ζήσαμε το πανηγύρι του Πολυτεχνείου με τους “χιλιάδες” νεκρούς, που δεν υπήρξαν ποτέ και μ’ αυτούς που πάτησε το τανκς και τους… τραυμάτισε! Πως γίνεται τώρα να πατάει κάποιον ένα τανκς και να τον τραυματίζει μόνον, μόνο οι τερατολόγοι μπολσεβίκοι μπορούν να το εξηγήσουν και φυσικά να το πιστέψουν οι βλάκες που τους ακούνε ακόμα… 

Το ΚΚΕ όμως έχει κάθε λόγο να κρύβεται κάθε 17η του Νοέμβρη, αλλά δεν το κάνει! Αντίθετα, βάζει τα πλέον επίσημα ΜΑΤ του καθεστώτος, τους στοιχισμένους με τα κοντάρια και τις κόκκινες σημαίες, αυτούς που κτύπησαν στην Πλατεία Συντάγματος τους Έλληνες πατριώτες, που διαμαρτυρόντουσαν για το μνημόνιο, να κάνουν παρέλαση με τις ευλογίες πάντα της Νέας Δημοκρατίας, που τιμά τους αγώνες της αριστεράς. 

Εάν στο ΚΚΕ είχαν φιλότιμο, θα έπρεπε να κρύβονται, γιατί υπάρχει το φύλλο της εφημερίδας ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Νο. 8, ΓΕΝΑΡΗΣ-ΦΛΕΒΑΡΗΣ 1974, που κυκλοφόρησε και έγραψε για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου με υπογραφή “Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα του Πολυτεχνείου”, τα παρακάτω: “Καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στον χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με το προβοκατόρικο σχέδιο των Ρουφογάλη-Καραγιαννόπουλο, με βάση τις εντολές του παραμερισμένου τώρα Παπαδόπουλου και της αμερικανικής CIA, με σκοπό να προβάλουν με κάθε μέσο τραμπουκισμού και προβοκάτσιας γελοία και αναρχικά συνθήματα.”

Προβοκάτσια για το ΚΚΕ, λοιπόν, το Πολυτεχνείο και όμως κάθε χρόνο πρώτοι στην γραμμή με τα κόκκινα σημαιάκια… Ψεύτες και υποκριτές κι ένας λαός ολόκληρος στην άγνοια, αφού αυτοί που ξέρουν δεν λένε λέξη. Γιατί τελικά ναι είναι αλήθεια, η Ελλάδα είναι το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης.  

ΑΒΑΡΙΣ

Exit mobile version