Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο “συλλέκτης” παιδικής πορνογραφίας, που αγωνιζότανε κατά της Χρυσής Αυγής για να σώσει τα… παιδιά!

Ο “συλλέκτης” παιδικής πορνογραφίας, που αγωνιζότανε κατά της Χρυσής Αυγής για να σώσει τα… παιδιά!

Τι είναι χειρότερο; Ο βιασμός ενός πεντάχρονου ή ο λόγος της Χρυσής Αυγής; Για τον βραβευμένο, με κρατικό βραβείο παρακαλώ, συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας, που συνελήφθη για την κατοχή παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα για περισσότερες από 100 ταινίες, που προκάλεσαν το ενδιαφέρον της ΙΝΤΕΡΠΟΛ και έτσι συνελήφθη, δεν υπάρχει δίλημμα πιο επικίνδυνη είναι η Χρυσή Αυγή! 

Για τον λόγο αυτό την ίδια περίοδο κατά την οποία αποθήκευε στον σκληρό το δίσκο αυτά τα αηδιαστικά βίντεο, έγραφε και βιβλίο και θεατρικό έργο για να προστατεύσει, όπως είχε πει, τα νέα παιδιά από τον φασισμό και την επιρροή της Χρυσής Αυγής, που ήταν μεγάλη στην νεολαία.

Σήμερα ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως, αλλά συνελήφθη 18 Οκτωβρίου και το μάθαμε αρχές Νοεμβρίου! Το δικαιολόγησαν οι αρχές ότι έψαχναν το κύκλωμα… Γιατί δεν κάνουν το ίδιο και με τους άλλους παιδόφιλους, που αμέσως τους δίνουν στην δημοσιότητα. Μήπως είχανε παρέμβει για τον δημοσιογράφο υψηλοί παράγοντες και είχανε επιβάλει σιωπή; Και οι δημοσιογράφοι αυτή η σκληρή συντεχνία με τα “αγγελούδια” γιατί τόσες ημέρες σιωπούσε; 

Και βεβαίως ούτε λέξη, ούτε από εφημερίδα, ούτε από κανάλι για το γεγονός ότι ο προφυλακισμένος σήμερα, Παπαθεοδώρου, για υλικό παιδικής πορνογραφίας ήταν ένας από τους συκοφάντες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ένας από αυτούς που ζητούσε την καταδίκη μας. Ένας από αυτούς της εκστρατείας “δεν είναι αθώοι”.

Exit mobile version