Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…!!!

ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…!!!

Ο ραγιάς δεν μιλάη
τρέμει τον αφέντη του
τον χτυπάς  και σκύβη κι άλλο
τον σκοτώνης και δεν κουνιέται!
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
Ο Ίων Δραγούμης δολοφονήθηκε από άτιμους,  κατά διαταγήν  προδοτών.

 Η ψυχή του όμως, εάν φεύγη για λίγο από τα Ηλύσια Πεδία, ίσως να  περιφέρεται ανάμεσά μας προσδοκώντας να ιδή το ξεσήκωμα του Γένους των Ελλήνων, …δηλαδή, όσων έχουν απομείνη!
Θα συμβή άραγε κατι τέτοιο;; …Πολύ αμφίβολον!
ΈΣΘΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ …
Κέρδη και ζημίαι…
Από την λέξιν puzhst, μιάς ανατολίτικης  διαλέκτου, μέχρι την πάραφθοράν της αρχαίας ελληνικής εκφράσεως ” πού στή ;; “,  πάντα η σημασία ήταν περιφρονητική, απαξιωτική!
Δέν είχαν ακόμη, αρκετά, προοδεύση ώστε να αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για αυστηρώς προστατευόμενο τίτλο τιμής, και το σεξουαλικό μέλλον πολλών ελληνοφώνων!
Όταν άτομα ευρισκόμενα σε περίοπτες θέσεις κατά πανηγυρικήν δήλωσίν τους, φέρουν υπερηφάνως αυτήν την ιδιότητα, μάλλον θα έπρεπε, (γιατί όχι;;) όπως υπήρχε το πιστοποιητικόν πολιτικών φρονημάτων να εγκαθιδρυθή εκείνο των ” λοατκι” τοιούτων…
Άλλωστε προ καιρού ακούσθηκε από κάποιον συνεντευξιαζόμενον σε τηλεοπτικόν σταθμόν, αισιόδοξη χρονική πρόβλεψη προκειμένου να αποκτήση και το ελλαδιστάν “λοατκι” …πρωθυπουργόν..
Διαφαίνεται λοιπόν ότι μόνον κέρδη μπορούν να προκύψουν από αυτή την ίδιότητα! Όσοι ενδιαφερόμενοι,  σπεύσατε να την αποκτήσετε!!
Άλλωστε στην ειδησεογραφία γίνεται αναφορά, χωρίς να εχη γίνη κάποια διάψευσις, γιά… “φλογερές “(!)
υποκλαπείσες συνομιλίες διαφόρων, κρύφο- ομοφυλόφιλων πολιτικάντηδων και  άλλων..ομοίων τους…( όπως λέγανε παλιά κρυφοκουκουές).
Υ.Γ.1/ Βέβαια κάπου ελλοχεύη κάποια πιθανή επιπλοκή λόγω τής ραγδαίας αυξήσεως των μωαμεθανών Νέων Ελλήνων!!! Σε κάποιες μωαμεθανικές χώρες απλά, τους …εκτελούν !!!
Ίδωμεν…
Υ.Γ. 2 / Δεν βλέπω να αναφέρονται πουθενά  “συνοδές” λέξεις αυτής της ιδιότητας, π.χ. κολομπαράς, αλλαξοκόλης,μπαγάσας !….επιφυλάσσομαι για επεξηγήσεις !!!
ΧΑΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ…
Στο περίφημο έργο του Ντίκενς ,
” Δαυίδ Κόπερφιλντ”, όλα τα δεινά αρχίζουν μετά την καθοριστική φράση: “Και τότε έπεσε η σκιά”!
Στην τελική διαδικασία της ραγδαίως πλέον επερχομένης καταστροφής της Ελλάδας, τά τραγικά προβλήματα αρχίζουν από την ομιλία του Μακάριου Μούσκου στον Ο.Η.Ε. την 18/7/74 οπότε κάλεσε τους … Τούρκους να επέμβουν και  συμπληρώνονται με το “η Κύπρος κείται μακράν”!
Από εκείνες τις ημέρες μια ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑΡΑ  βαραίνη το Ελληνικό Έθνος!!!
Ξεκινώντας από την Εθνική Καταστροφή της Κύπρου, φθάνουμε στα αίσχη καί τα πρωταθλήματα ηλιθιότητας, που έγιναν βάσει της λέξεως “αποχουντοποίηση”!
..Όλα τα αμόρφωτα κομμούνια που υπήρχαν ήδη μέσα στην Εκπαίδευση και όσα προσελήφθησαν με συνοπτικές διαδικασίες αφιερώθηκαν στην αλλοίωση της Ιστορίας, κατ αρχήν! Είναι γνωστές οι ουρανομήκεις βλακείες που έχουν ακουστή.
Βέβαια συχνά οι βλακείες οι σχετικές με το προσφάτως εορτασθέν “έπος του Πολυτεχνείου”
πιθανώς να ξεπερνούν όλες τις άλλες …Και όλοι οι ελληνόφωνοι ανέχονται να σύρονται τα μικρά παιδιά τους σε εκδηλώσεις που προάγουν το ψεύδος και λερώνουν την ψυχή !!!
Ωραία λοιπόν! Μετά την λεγόμενη αποχουντοποίηση ήρθαν δεκαετίες ολόκληρες κυριολεκτικού ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ οργίου!!!
Μάθατε να καταπίνετε οποιαδήποτε εθνική ταπείνωση σας σερβίρουν εκείνοι που ΕΣΕΙΣ, ραγιάδες,  εκλέγετε υπακούοντας στην κατά  καιρούς κατάλληλα εναλασσόμενη σιωνιστική προπαγάνδα ….
Σε λίγο, ακόμη και η λέξη “ΕΘΝΟΣ” θα είναι ποινικό αδίκημα!
Ανεχθήκατε μία ομαδούλα, που περιελάμβανε και εμφανώς  ψυχοπαθητικούς, να αποτελειώση τα ήδη εξουθενωμένα οικονομικά της πατρίδας και να εξαφανίση κάθε έννοιαν ελευθερίας και αξιοπρέπειας εν ονόματι μιάς τεχνητής επιδημίας !
ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!
Επί δεκαετίες ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ, ώ ραγιάδες, ανεχόμενοι μία εκάστοτε νεοεκλεγείσα “κυβέρνηση”(!!), να κατηγορή για  κλοπές και παντοειδή αδικήματα την προηγούμενη και να την σύρει στα δικαστήρια ..Βέβαια όταν άλλαζε η κυβέρνηση συνέβαιναν ακριβώς τα αντίθετα!!!
Σκέφθηκε κανείς ποτέ ότι μάλλον όλοι είχαν ….δίκιο ; (!:;), ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ;;
Βέβαια εσείς, χαμένες γενιές, είσαστε τα αιώνια κορόιδα που ψηφίζατε τους ίδιους διαρκώς!
Αρα γε τώρα που η κατάσταση έφθασε στο ” ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ” θα ξυπνήση κανείς;;
Μάλλον όχι !! Ο ΡΑΓΙΑΣ ΔΕ ΜΙΛΑΗ!!
Καί φθάνουμε στην ταπείνωση των Ιμίων!! Αν υπήρχε Εθνική, Ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να είναι Ταπείνωση και ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ της Τουρκίας!!!
Έπεται η μεγάλη ρεμούλα των Ολυμπιακών!!! Κανένα σχόλιο δεν χρειαζεται!! όλα είναι γνωστά…
Εκείνο που χρήζη σχολιασμού είναι η ομιλία της τότε προέδρου της βουλής, το 2005 κατά την ορκομωσία  του Κάρολου Παπούλια!!!
Έκανε λόγο απεριφράστως για μελλοντική συρρίκνωση του Έθνους και Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας!!!
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗ ΡΩΤΗΣΕ , ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ!!
“ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΗΣ ΕΣΥ;;;”
Αυτά τα λόγια για ορισμένους θα ήταν λόγος να διακόψουν την ορκομωσία τους, να δηλώσουν ότι δέν μπορή κάποιος να γίνη πρόεδρος υπ’ αυτές τις προυποθέσεις ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!
‘Οπως, όμως, βιώνουμε, με τα μνημόνια την έκρηξη τής λαθρομετανάστευσης τήν αλλαγή του πληθυσμού και τελικώς την επιδημία του ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ όλα όσα ελέχθησαν τότε έχουν επαληθευθή!!!
ΠΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕ;;; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΡΩΤΗΣΕ! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη !
….ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΑΧΑΣΑ . ΚΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ….
Αγαπητοί ραγιάδες η στροφή αυτή απο το πασίγνωστο ποίημα του πολεμιστή της πρώτης γραμμής, Οδυσσέα Ελύτη …δυστυχώς, εκφράζη την κατάντια σας !!
Επί δεκαετίες σας παραμυθιάζουν οι ίδιοι πολιτικάντηδες που συνεχώς αποδεικνύεται ότι ενδιαφέρονται για σάς ένα περίπου μήνα πρίν από τις …εκλογές… Για να μιλήσουμε ειλικρινά αυτοί σας αξίζουν…Μια ζωή συχρωτίζομαι μαζί σας (σε δύσκολες στιγμές σας), και γνωρίζω την αληθινή ψυχοσύνθεση των περισσοτέρων από εσάς…
Στίς εκλογές του 2019, αλλά και παλιότερα χάσατε την ευκαιρία να είναι η Χρυσή Αυγή ΙΣΧΥΡΗ στη βουλή… Αυτά τα τραγικά που σας συνέβησαν και θα σάς συμβούν θα τα είχατε τελείως αποφύγη…
Δεν ήθελαν πολλοί από εσάς μιά  αληθινά Εθνική Παράταξη, εσείς θέλατε ρουσφέτια και οι σιωνιστές που, ουσιαστικά, σας κυβερνάνε θέλανε μια  Ελλάδα στη σημερινή της κατάντια…
Δυστυχώς και αρκετοί από εκείνους που είχαν ακολουθήση (;;) την Χρυσή Αυγή , παρά τα μεγάλα θορυβώδη λόγια τους, αποδείχθηκαν σκάρτοι… , Έφυγαν …Σάν τα ποντίκια “πήδηξαν από το καράβι” και …..”.ΠΝΙΓΗΚΑΝ”!!!
Χάσατε τις ευκαιρίες! Αντε να βγάλετε τώρα το ΧΕΙΜΩΝΑ με τις τραγικές συνθήκες που εκείνοι που επιλέξατε δημιούργησαν για σάς !!!
Δεν πειράζη όμως!! Ο…Κούλης είπε ότι είσαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας …Αυτό να σας παρηγορεί όταν κρυώνετε και δε σας φτάνουν τα λεφτα!!!
Οι καιροί αλλάζουν όμως !! Οι νέοι, όσοι μπορούν να σκεφτούν σαν ΕΛΛΗΝΕΣ, έρχονται στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ…
Η ΕΛΠΙΔΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….
Ο μισέλληνες και οι εχθροί είναι ισχυροί ….ΑΛΛΑ….
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ! ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ!!!
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!!!
Κώστας Παπαδημητρίου
Exit mobile version