Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ “Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ”

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ “Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ”

Ότι δεν έχουν καμία αντίρρηση οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές της Ν.Δ. και οι εθνομηδενιστές της αριστεράς αυτή η χώρα να καταντήσει ένα πολυεθνικό υβρίδιο, στο οποίο να ζουν σαν… Έλληνες (όλοι το ίδιο!) Ασιάτες, Αφρικανοί και κάθε φυλής και θρησκείας πολίτες του κόσμου, δεν το κρύβουν.

Είναι γεγονός ότι την Ελλάδα έχουν αγαπήσει με όλη την δύναμη της καρδιάς τους πολλοί ξένοι με πρώτους και κορυφαίους τους φιλέλληνες που έχασαν το αίμα τους για την εθνική μας ελευθερία στην Επανάσταση του 1821. Μεταξύ ξένων και ξένων όμως υπάρχει διαφορά για το τι έχει προσφέρει ο καθένας και για το πως βλέπουν την προσφορά τους αυτοί που κυβερνούν την χώρα. Υπάρχει διαφορά είτε μας αρέσει, είτε όχι μεταξύ του Λόρδου Βύρωνα και του Αντεντοκούμπο και αυτό το αναφέρουμε γιατί διαβάσαμε δηλώσεις του στελέχους της Ν.Δ. Νάσου Μπαλέρμπα, Γ.Γ. Ιθαγένειας του Υπουργείο Εσωτερικών, ο οποίος στην ερώτηση ποια τιμητική απόδοση ιθαγένειας σας έχει χαραχθεί στην μνήμη, απήντησε της οικογένειας Αντεντοκούμπο, ο οποίος πράγματι δηλώνει ότι αγαπά και σέβεται την Ελλάδα, γιατί του έδωσε την ευκαιρία να έχει μια καλή ζωή. Και αυτό τον συγκίνησε τον κ. Μπαλέρμπα…

Πριν λίγες ημέρες, στην κρατική τηλεόραση, είχε τρεις εκπομπές για μια σπουδαία προσωπικότητα, που πήρε την ελληνική ιθαγένεια και ήταν ο Αρχαιολόγος Καθηγητής Πανεπιστημίου Στέφανος Μίλλερ, ο οποίος αναστήλωσε τον αρχαίο Ναό στην Νεμέα και αναβίωσε τους Αγώνες που γινόντουσαν στην αρχαιότητα. Για όλα αυτά δε όχι μόνο έδωσε την προσωπική του περιουσία, αλλά μάζευε και χρήματα για τις αρχαιολογικές έρευνες. Αλλά για τον κάθε Μπαλέρμπα ο Στέφανος Μίλλερ είναι ένα τίποτε μπροστά στο σόου του ΝΒΑ και στους Αντεντοκούμπο. 

Exit mobile version