Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Τουρκία δοκιμάζει πυραύλους και η Ελλάδα δεν αγοράζει πυραύλους

Η Τουρκία δοκιμάζει πυραύλους και η Ελλάδα δεν αγοράζει πυραύλους

Ως γνωστόν, η Τουρκία έκανε δοκιμή τις τελευταίες ημέρες ενός βαλιστικού πυραύλου του πυραύλου TAYFUN

και ανάλογη προπαγανδιστική χρήση της δοκιμής με δηλώσεις αξιωματούχων ότι μπορεί να πλήξει ακόμη και την Αθήνα. Επίσης, ανήγγειλε ότι ετοιμάζει δοκιμή για πυραύλους μεγαλύτερης εμβελείας, που θα ξεπερνάει τα χίλια χιλιόμετρα. 

Ταυτόχρονα, εμπλουτίζει το οπλοστάσιό της με συσκευές ηλεκτρονικού πολέμου ενώ δίνει μεγάλη σημασία στην αναβάθμιση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών των γνωστών drones. Επίσης προχωρεί σχέδιο κατασκευής μη επανδρωμένων σκαφών επιφανείας για ανθυποβρυχιακό πόλεμο, ενώ σε τελική φάση βρίσκεται ελικοπτεροφόρο σκάφος αμφιβίων επιχειρήσεων καθώς και η κατασκευή μη επανδρωμένων υποβρυχίων! 

Απέναντι σε όλα αυτά η Ελλάδα κρατά μία σκανδαλώδη αμυντική στάση υπακούοντας στις εντολές της Ουάσικγτον και έτσι τόσο τα γαλλικά αεροσκάφη ΡΑΦΑΛ, όσο και οι φρεγάτες ΜΠΕΛΑΡΑ, τις οποίες πρόκειται να προμηθευτούμε από την Γαλλία, ενώ έχουν την δυνατότητα να φέρουν πυραύλους ικανούς για στρατηγικά πλήγματα, εμβέλειας χιλίων χιλιομέτρων, η Ελλάδα “παρέλειψε” να παραγγείλει να είναι εξοπλισμένες οι φρεγάτες και τα αεροσκάφη ΡΑΦΑΛ με αυτού του είδους τους πυραύλους!

Είναι δεδομένο και το έχει αναφέρει ο Κονδύλης, ο αείμνηστος καθηγητής, στην ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, και όχι κάποιοι δήθεν στρατηγικοί αναλυτές, οι οποίοι η φαντασία τους φτάνει στο να παίζουν με στρατιωτάκια, ότι το μόνο που μπορεί να σώσει την Ελλάδα είναι να έχει την πρωτοβουλία του πρώτου πλήγματος. Και αυτό το έγραψε ο Κονδύλης την δεκαετία του ’90! Και δεν το ανακάλυψαν κάποιοι φασουλήδες που ονειρεύονται εκστρατείες. 

Δυστυχώς όμως, δεν είναι το μόνο στοιχείο αυτό των εξοπλισμών που θέτει γεωπολιτικά την Ελλάδα σε δυσμενή θέση. Χαρακτηριστικά είναι τα δημογραφικά στοιχεία. Αρκεί να αναφέρουμε ότι το 1961 η Τουρκία είχε 28,1 εκατομμύρια πληθυσμό και η Ελλάδα 8,4 εκατομμύρια. Το 2021 η Ελλάδα έχει 10,7 εκατομμύρια αυξήθηκε περίπου 25%, ενώ η Τουρκία 85 εκατομμύρια, αυξήθηκε δηλαδή σε ποσοστό 300%! Δώδεκα φορές περισσότερο από την Ελλάδα και τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα για την πατρίδα μας εάν αναλογισθεί κανείς ότι η Ελλάδα έχει πολύ πιο γερασμένο πληθυσμό από την Τουρκία. 

ΑΡΗΣ Κ.

Exit mobile version