Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλοι οι καλοί χωράνε! «Εργάτες γης» απ’ την Αίγυπτο κι απ’ το Βιετνάμ ακόμη φέρνει στο Ελλαδιστάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη! 

Όλοι οι καλοί χωράνε! «Εργάτες γης» απ’ την Αίγυπτο κι απ’ το Βιετνάμ ακόμη φέρνει στο Ελλαδιστάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη! 

Όταν ήταν στην αντιπολίτευση η Νουδούλα, κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική «ανοιχτών συνόρων» και υποσχόταν πως όταν θα γίνει κυβέρνηση θα… σφραγίσει τα σύνορά μας για τους λαθρομετανάστες.

Κυβέρνηση έγινε, κι όχι μόνο δε «σφράγισε» τα σύνορα για τους λαθρομετανάστες, αλλά τα ανοίγει και για «νόμιμους μετανάστες», από τα πέρατα του κόσμου!

Έτσι, μετά από τις διακρατικές συμφωνίες με Πακιστάν και Μπαγκλαντές, για να έρχονται νομίμως στην Ελλάδα χιλιάδες υπήκοοι των χωρών αυτών ως «εργάτες γης», η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρνει κι από άλλες χώρες! 

Διμερή συμφωνία, λοιπόν, για την απασχόληση 5.000 «εργατών γης», υπέγραψε στο Κάιρο ο αναπληρωτής ΥΠ.ΕΞ. Βαρβιτσιώτης, με τον Αιγύπτιο ομόλογό του για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Ihab Nasr.

Η Διακρατική Συμφωνία προβλέπει την είσοδο και διαμονή στην Ελλάδα εργατικού δυναμικού από την Αίγυπτο, με διάρκεια παραμονής έως εννέα (9) μήνες ανά περίοδο ενός έτους.

Επειδή δε η Νουδούλα είναι και υπέρ της… ιδιωτικής πρωτοβουλίας, δίνει τη δυνατότητα και σε ιδιώτες που κυνηγάνε τα μεγάλα κέρδη, να φέρνουν εργάτες απ’ όπου βρουν… φτηνότερους. Διαβάζουμε σχετικά σε δημοσιογραφικό παπαγαλάκι του Μητσοτάκη:

«Σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις πρόκειται να απασχοληθούν οι πρώτοι Βιετναμέζοι εργάτες γης που αναμένονται στην Ελλάδα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, κτηνοτρόφοι ήρθαν σε επαφή μέσω της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΘΕΑΣ) με οργανισμό εργατικού δυναμικού που δραστηριοποιείται στη χώρα της Ασίας, προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαδικασίες μετάκλησης εργαζομένων για τις μονάδες τους».

Τα σχόλια δικά σας…

Exit mobile version