Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Την ίδια ώρα που ο Δένδιας της δίνει “χαστούκια”, η Τουρκία πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια πολιτική 

Την ίδια ώρα που ο Δένδιας της δίνει “χαστούκια”, η Τουρκία πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια πολιτική 

Όσοι πιστεύουν τα πουλημένα και χρεωκοπημένα ελληνικά ΜΜΕ από ιστολόγια μέχρι κανάλια και φυλλάδες, έχουν σχηματίσει την εντύπωση ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος παρίας, που όλοι περιφρονούν και κανένας δεν της δίνει σημασία. Αντίθετα, καθημερινά ακούνε ότι την “χαστουκίζει” ο Δένδιας, πότε από το Μπαχρέιν και πότε από τας Ευρώπας. Όλα αυτά βέβαια είναι προπαγάνδα για ηλιθίους, αφού μόνο στο περιθώριο δεν βρίσκεται η Τουρκία, και στην παρούσα περίοδο παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, οι οποίες έχουν σημασία σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Όπως έγινε γνωστό, ανώτεροι αξιωματούχοι της Ουάσιγκτον και της Μόσχας είχαν για πρώτη φορά μυστικές συνομιλίες μετά την έναρξη του πολέμου Ρωσσίας-Ουκρανίας. Και όχι όποιοι κι όποιοι αξιωματούχοι, αλλά ο διευθυντής της CIA Μπερνς με τον Ρώσσο ομόλογό του Ναρίσκιν. Και η συνάντηση αυτή έγινε στην Τουρκία σε ένα διάλειμμα μεταξύ δύο “χαστουκιών” του Δένδια… Μάλιστα για την συνάντηση αυτή έγιναν δηλώσεις από τον Λευκό Οίκο καθώς και από τον ίδιο τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ.

Βεβαίως η Τουρκία, η οποία δεν βρίσκεται στο περιθώριο όπως μας λένε οι τοποτηρητές του προτεκτοράτου, ελληνικής υπηκοότητος, δεν δίνει τίποτε δωρεάν και πιέζει προκειμένου να πάρει την άδεια από την Ρωσσία για να επέμβει στρατιωτικά στην περιοχή της Βόρειας Συρίας, που ελέγχεται από τους Κούρδους.

Exit mobile version