Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαροκινοί τα έσπασαν στο Βέλγιο – Πολιτική και Μουντιάλ 

Μαροκινοί τα έσπασαν στο Βέλγιο – Πολιτική και Μουντιάλ 

Έχουν περάσει αιώνες από τότε όπου την Ελβετία συμβόλιζε ο Γουλιέλμος Τέλλος και το τόξο του. Τώρα ο ήρωας της Ελβετίας είναι μαύρος, λέγεται Εμπολό και με την εθνική ομάδα της Ελβετίας θριάμβευσε ενάντια στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, που είναι το Καμερούν, με αποτέλεσμα να λιθοβολήσουν την πατρική του οικεία στην πόλη Γιαουντέ απ’ όπου κατάγεται.

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η περίπτωση όπου η πολιτική παρεμβαίνει δυναμικά στα όσα συμβαίνουν στο Μουντιάλ. Και μπορεί στο Καμερούν να είχαν παράπονα γιατί ένας συμπατριώτης τους έβαλε γκολ εις βάρος της εθνικής τους με μία άλλη εθνική ομάδα από πολύ μακριά από την Ευρώπη, στο Βέλγιο όμως είχαμε ακόμη πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις. 

Στις Βρυξέλλες ζουν εκατοντάδες χιλιάδες Μαροκινοί. Έτσι λοιπόν μετά τον αγώνα του Μαρόκου με το Βέλγιο, όπου το Μαρόκο νίκησε το Βέλγιο, αντί οι Μαροκινοί να καθίσουν ήσυχα στα σπίτια τους ευχαριστημένοι για την νίκη τους, βγήκανε στους δρόμους κι άρχισαν να σπάνε καταστήματα και να δέρνουν Βέλγους και να καίνε αυτοκίνητα. Αυτή είναι η πολυπολιτισμική κοινωνία που θέλουν να φέρουν οι εθνομηδενιστές της Ν.Δ., του ΣΥΡΙΖΑ και του δημοκρατικού τόξου στην Ελλάδα. Μοναδικός αντίλογος στην Βουλή ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για αυτό έπρεπε να πάει φυλακή… Τώρα ας περιμένουμε αυτά που έγιναν στον Βέλγιο να γίνουν και στην Ελλάδα. Δεν θα αργήσει να έλθει και εδώ αυτή η κατάσταση, αφού γεμάτη είναι η χώρα από αλλοδαπούς από 94 διαφορετικά κράτη του κόσμου! 

Exit mobile version