Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ “ΤΟΥΡΚΙΚΗ” ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ “ΤΟΥΡΚΙΚΗ” ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν δεν κρύβει τα λόγια του και έτσι με δημόσια δήλωσή του ευθέως και κατηγορηματικά αποκάλυψε ότι ο σκοπός της προσπάθειάς του προσεγγίσεως της Αιγύπτου είναι να κόψει τις γέφυρες της Ελλάδος στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό μάλιστα το είπε παρουσία αξιωματούχων της Αιγύπτου, που δεν αντέδρασαν στην συνάντηση του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας στην Κωνσταντινούπολη.

Στην ομιλία του ο Ερντογάν μίλησε για άδικες και παράνομες πρακτικές κατά της “τουρκικής” μειονότητας στην Ελλάδα! Και δήλωσε ότι ο ισλαμικός κόσμος δεν πρέπει να μένει θεατής των διωκόμενων αδελφών τους στην Ελλάδα…  Επανέλαβε ότι οι σχέσεις μεταξύ του Αιγυπτιακού και του τουρκικού λαού είναι αδελφικές και δεν πρέπει να επιτραπεί στην Ελλάδα να εισχωρήσει σε αυτές. 

Εν τω μεταξύ, όσο κλιμακώνει την ένταση με την Ελλάδα ο Ερντογάν, τόσο ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις και οι εκλογές πλησιάζουν και είναι οι διαφορές οριακές. Από την άλλη πλευρά μία κρίση με την Τουρκία θα ενισχύσει το κόμμα που κυβερνά την χώρα, δηλαδή την Νέα Δημοκρατία. Έτσι λοιπόν, να  μη μας φανεί παράξενο να δούμε κάποιο θερμό επεισόδιο και στην συνέχεια εκλογές πριν την άνοιξη. 

Exit mobile version