Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέφτουν η μία μετά την άλλη οι “συμμαχίες” Δένδια

Πέφτουν η μία μετά την άλλη οι “συμμαχίες” Δένδια

Το παραμύθι καλά κρατεί από κανάλια και φυλλάδες, που χρυσοπληρώνονται από την εξουσία είτε κυβερνά η Νέα Δημοκρατία, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Μετά την επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ στην Τουρκία και την αναγγελία της αναθερμάνσεως των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ και σε στρατιωτικό επίπεδο, ήλθε η επίθεση η αεροπορική της Τουρκίας κατά των Κούρδων σε Βόρειο Ιράκ και Βόρειο Συρία για να επιβεβαιώσει τις ευλογίες του Ισραήλ για τις τουρκικές ενέργειες. 

Μετά το Ισραήλ σειρά πήρε η Αίγυπτος, όπου είχαμε θερμή συνάντηση του Ταγίπ Ερντογάν με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αλ Σίσι, της Αιγύπτου, η οποία υποτίθεται ότι σύμφωνα με τον Δένδια είναι “σύμμαχος” της Ελλάδος και εχθρός της Τουρκίας! Όπως δηλώθηκε για την συνάντηση στο επίσημο ανακοινωθέν Τουρκία και Αίγυπτος υπογράμμισαν τους βαθείς ιστορικούς δεσμούς, που οι δύο χώρες και οι δύο λαοί μοιράζονται. 

Η περίφημη συμμαχία, λοιπόν, Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου, στην οποία πιστεύουν και κάποιοι λιποτάκτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δηλωσίες που έχουν αποκηρύξει το παρελθόν τους, αποδεικνύεται ένα μεγάλο ψέμα. 

Το μόνο που μένει από την συμμαχία είναι η Κύπρος όπως στην Eurovision.

Exit mobile version