Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ  ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ  ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ
Πάτρα ,  Μάρτιος του 1953… Πλατεία Γεωργίου Α’…Ημουν μαθητής της τότε 5ης Γυμνασίου , τωρινής 3ης…
Διάβαζα για πρώτη φορά στο αμερικανικό περιοδικό Readers Digest το μελλοντολογικό μυθιστόρημα του    Edward -Morgan FORSTER ……,..
THE MACHINE STOPS ( Η Μηχανή σταμάτησε !!)
Το βιβλίο αυτό δημοσιευτηκε πρώτη φορα το 1909(!) .Η πλοκή του δείχνη  να αφορά το 2040!!
Μήπως η χρονολογία σας θυμιζη κάτι ;;

Όπως υπονοείται , μετά απο σειρά πολέμων και επιδημιών που σκοπίμως διαδόθηκαν , όσοι είχαν μείνη , σε μία μή σαφώς προσδιοριζόμενη περιοχή ή περιοχές (;;)κατοικούσαν σε υπόγεια κελλιά , απομονωμένοι ,με ελεγχόμενη επικοινωνία, υπο την προστασία ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ(!!!) η οποία τους “παρείχε” ό,τι χρειαζόντουσαν(;;) κατα τις αποφάσεις και έλεγχο , ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΙΩΝ ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΚΑΠΟΙΟΙ”, ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΆΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΎ!
Ολοι λοιπόν είναι στο έλεος της Μηχανής(!!!) η οποία όμως ΑΡΧΙΖΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΗ…Γιατί;; Τί θα γινη άν σταματήση τελείως;;;
Ας κάνουμε κάποιους παραλληλισμούς !!!
Πριν λίγο καιρό , μία απο τους περιβαλλοντολόγους ,  εκ των οποίων ορισμένοι συμβαίνει να βγαίνουν  εκτός ορίων ,(βλακείας!)  είπε οτι για να προστατευθή το…κλίμα θα έπρεπε να υπάρχουν περίπου 600 εκατομμύρια ανθρώπων
 συνολικά στον πλανήτη … Δηλαδή να πεθάνουν περί τα 7+ δισεκατομμύρια;;;
Πώς θα μπορούσε να γίνη αυτό;;;
Στην ειδησεογραφία διαβάζω ότι ο εβραίος ομοφυλόφιλος Γιουβάλ Χαραρί
 , ” ξαναχτύπησε”! Δήλωσε ότι το μέλλον είναι η …εικονική πραγματικότητα , όπου όλοι θα είναι ευτυχισμένοι και θα ..” σας ελέγχουμε”!!! ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ! ΈΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΈΓΧΟΥΝ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΈΝΕ;; ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ;
Φαίνεται οτι είναι πολύ αισχρό αυτό το διαβόητο “όνομα”…
Είπε και  πολλές ηλίθιες  ασυναρτησίες περι Χριστού .. Για αυτόν η Χριστιανική Θρησκεία είναι …ονειροφαντασίες , (fake news!) και η εικονική πραγματικότητα , είναι ο…παράδεισος !! Προφανώς οι …συνήθειές του τον έχουν χτυπήση κατακούτελα !!
Δυσχερές να ακολουθήση κάποιος το  βλακώδες χάος ενός άκρως διαταραγμένου εγκεφάλου , και να το ερμηνεύση ικανοποιητικά !!
Παριστάμεθα μάρτυρες , εξελίξεων ,  όπου η απελπιστικά δυστοπική ,  ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΉ γιά τήν εποχή της περιγραφή , προγραμματίζεται από διαταραγμένα ανθρωπόμορφα όντα να γίνη πραγματικότητα , στό παρόν!
Για πολλοστή φορά ! Διερωτώμαι ! Οι λεγόμενοι μητροπολίτες και οι λεγόμενες ” σκληροπυρηνικές” ορθόδοξες θρησκευτικές οργανώσεις , πού βρίσκονται;; Έχουν συναίσθηση ότι η τεράστια δημοσιότης που δίνεται στα παραληρήματα αυτού του θλιβερού όντος , καί άλλων ομοίων του , μπορή τελικά να αποδώση αυτό που θέλουν οι επιζητούντες την λεγόμενη
Μεγάλη Επανεκίνηση και την οριστική παγκόσμια δουλεία .;; ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΡΧΊΣΗ ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΜΆΖΕΣ ” ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΈΝΩΝ ΘΥΜΆΤΩΝ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.;;
Γιατί κανείς δεν απαντά ;;;;
Αλλά τι να περιμένης απο εκείνους που ανέχθηκαν τον ουσιαστικό διωγμό της θρησκείας και την  χυδαίαν εξύβρισιν του ” ποιμνίου” τους απο αρκετούς ομοίους τους , προς δόξαν των συνεχώς αποδεικνυομένων αχρήστων και επικινδύνων ” Θεόσταλτων” εμβολίων , όπως είχε ειπή ένας απο αυτούς!!!
Δεν έχουν ίσως αντιληφθή ότι όσοι εξακολουθούν να πηγαίνουν στις εκκλησίες , μέχρι πόσο ακόμα (;;) , το κάνουν λόγω των δικών τους πεποιθήσεων !
Βέβαια  πολλοί απο τους αληθινούς   Ιερείς που προσπάθησαν να κρατήσουν ζωντανή την θρησκεία , κατέληξαν στα δικαστήρια επειδή ΕΝΑΝΤΙΏΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ !!!
Βέβαια ο Χαραρί ΔΕΝ προσδιορίζη με ποιά κριτήρια θα καθορίζονται οι ελεγχόμενοι και οι ελέγχοντες !!
Μήπως οι ελέγχοντες θα είναι ο λαός που εδώ και πολλές χιλιετίες αυτοπροσδιορίζεται ως …
” ΠΕΡΙΟΎΣΙΟΣ”;;;( Σώώώπα καλέ!)
ΛΥΠΗΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΙΣ !
Με εξαίρεση κάποιες χώρες όπου κυβερνούν εθνικισταί που σέβονται τους λαούς τους , οι σιωνιστές – παγκοσμιοποιητές φαίνεται να κερδίζουν έδαφος!! Αντίθετα από την κοινή λογική κατ’ αρχήν αποφασίζουν να καταδικάσουν σε ΘΑΝΑΤΟ πολλούς απο τους πολίτες τους για να συντηρήσουν έναν πόλεμο όπου ένας ΕΒΡΑΙΟΣ δικτάτωρ συμμαχεί με ΟΜΟΛΟΓΗΜΈΝΟΥΣ ” ΝΑΖΙ” , σε μια χώρα που συμμάχησε με τους Χιτλερικούς !!!
Ολοι βέβαια ,κατά τα άλλα,  καταρώνται τον λεγόμενο ναζισμό!!
Πως να τα ονομάσουμε όλα αυτά ;;
Μήπως Εγκληματική Μαλακεία ;;;
Μήπως αυτά γίνονται , όχι λόγω βλακείας αλλά διότι η ΡΩΣΣΊΑ είναι ο ” Ογκόλιθος” που εμποδίζη τα κατακτητικά σχέδια του διεθνούς Σιωνισμού και κατ’αρχήν τον έλεγχο ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ;;;
Η ΟΥΤΟΠΊΑ…
Θα παραθέσω έναν ευφάνταστο ορισμό της !
” Ουτοπία είναι να βρίσκεσαι ,με τα μάτια δεμένα με μαύρο πανί , σε ενα σκοτεινό δωμάτιο με μαύρους τοίχους και να προσπαθείς να πιάσης μιά μαύρη …γάτα , χωρίς να σου έχουν ειπή οτι η γάτα ΔΕΝ είναι κάν στο δωμάτιο !!!”
Μια τέτοια κατάσταση ουτοπίας ακολουθούν οι ελληνόφωνοι ! Όσοι βέβαια μπορούν να σκεφθούν πιο πέρα απο το ” φραππέ”.. Ψηφίζουν ο, τι τούς σερβίρουν οι τηλεορασάκηδες , δηλαδή εναλλάξ υπηρέτες του ίδιου αφέντη χωρίς να ενδιαφέρονται για τις σαφέστατες  αποδείξεις οτι…” η…γάτα δεν είναι στο δωμάτιο” !! Δηλαδή ότι εκείνοι που ψηφίζουν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ !
Βέβαια να περιμένη αυτός ο λαός να σωθή απο την καταστροφή την οποία θα αντιληφθή οταν ήδη συμβή , κι αυτό είναι ουτοπία!
Μεχρι τώρα γνωρίζαμε για τα πρωτόκολλα τής Σιών , το σχέδιο Coudenhove – Kallergi και άλλα παρεμφερή !
Μήπως ο Κλάους Σβαμπ εχη διαβάση τόν Forster και προσπαθή να βάλη τους πάντες ( πλήν του περιούσιου λαού , φυσικά ) κάτω απο την κυριαρχία της ” ΜΗΧΑΝΗΣ”. με σιτηρέσιον μεταξύ μυρμηγκιών και ακρίδων ;;
Βέβαια όποτε θέλη θα μπορή να την σταματήση(!!) και να απαλλαγή απο τους υπόλοιπους !!
Εν τώ μεταξύ ο χρόνος περνάη…Ισλαμιστές κατακλύζουν την Ελλάδα! Οι τούρκοι εξοπλίζονται και διεκδικούν ..Η Ελλάδα αφοπλίζεται και κάποιο ανδρείκελλο δηλώνη οτι δεν εχουμε λεφτα και….στρατο να τους αντιμετωπίσουμε!!
Πού πήγαν τά λεφτά ;; Που πήγε ο Στρατός;; Ποιοί τα διαχειρίζονται;;
Ρητορικές ερωτήσεις!! Οι απαντήσεις είναι γνωστές!!!
Ετσι έχουν οι καταστάσεις ελληνόφωνοι ! Εσείς τις συντηρείτε!
Καί τώρα , ζητήστε άλλη μιά black friday , για να ξοδέψετε ό τι σας έμεινε!!Τρέξατε!!
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΏΝΗ!!
Κώστας Παπαδημητρίου
Exit mobile version