Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιοι είναι αυτοί που πολεμούν τον Τραμπ και τους ρεπουμπλικάνους και ποιοι οι Έλληνες συνοδοιπόροι τους; 

Ποιοι είναι αυτοί που πολεμούν τον Τραμπ και τους ρεπουμπλικάνους και ποιοι οι Έλληνες συνοδοιπόροι τους; 

Με αφορμή τις ενδιάμεσες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες ζήσαμε και στην Ελλάδα μία ολοκληρωτική επίθεση τηλεοπτικών σταθμών, φυλλάδων, ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτυώσεως εναντίον του ρεπουμπλικανικού κόμματος και ιδιαίτερα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος και το 2024.

Αξίζει να σημειωθεί και έχει αυτό την βαρύτητά του ότι στο ζήτημα αυτό αριστεροί και “δεξιοί” ήταν απόλυτα σύμφωνοι: ο Τραμπ και οι ρεπουμπλικάνοι ήταν οι κακοί και οι δημοκρατικοί ήταν οι καλοί… Για να δούμε όμως σε αυτόν τον εμφύλιο, που έχει ξεσπάσει στην Αμερική, η οποία είναι πλέον μία διχασμένη χώρα, ποιοι πιστεύουν τι και με ποιους είναι το ελληνικό πολιτικό κατεστημένο και του Μητσοτάκη και του Τσίπρα. 

Σύμφωνα με πολιτικές έρευνες, δημοσκοπήσεις, αλλά και τα exit polls των τελευταίων εκλογών οι δημοκρατικοί του Τζο Μπάιντεν, ο οποίος είναι μία μαριονέτα σε κατάσταση σχεδόν άνοιας, επικράτησαν στις εκλογές σε όλες τις φυλετικές ομάδες εκτός αυτής, η οποία δημιούργησε την Αμερική, η οποία είναι η πλειοψηφία και η οποία κρατά στα χέρια της την οικονομία, τις Ένοπλες δυνάμεις, την επιστήμη και την δημόσια τάξη. Επικράτησε σε όλες τις φυλές εκτός από την Λευκή. Πιο συγκεκριμένα τον Τζο Μπάιντεν ψήφισε το 86% των μαύρων, το 60% των Λατίνων το 58% των Ασιατών, ενώ σε ποσοστό 75% τον ψήφισαν αυτοί που πιστεύουν ότι η λαθρομετανάστευση κάνει καλό στην χώρα και το 73% αυτών που πιστεύουν ότι η άμβλωση πρέπει να είναι νόμιμη.  

Αναγάγοντας τους οπαδούς του Τζο Μπάιντεν στους εν Ελλάδι συνοδοιπόρους του βλέπουμε πολύ καλά ότι και οι οπαδοί ή τουλάχιστον αυτοί που ελέγχουν και κατευθύνουν τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου (για να θυμηθούμε τον καιρό της Χρυσής Αυγής και τις αλησμόνητες ημέρες στο κοινοβούλιο), βλέπουμε ότι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχουν την ίδια γνώμη με τους ΛΟΑΤΚΙ, με αυτούς που θέλουν τους λαθρομετανάστες, τις αμβλώσεις, τους μαύρους και τους ασιάτες. Αυτό δείχνει πολύ καθαρά ότι η τυραννία της πολιτικής ορθότητος, του “αντιφασισμού”, που έχει γίνει στις ημέρες μας ένας σκληρός φασισμός με την σημερινή έννοια του όρου, κυριαρχεί ολοκληρωτικά και για τον λόγο αυτό ήθελαν και θέλουν να εξοντώσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι να επιχειρήσουν να “αντικαταστήσουν” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ένα φτηνό υποκατάστατο. Ό,τι και να κάνουν όμως, τα προβλήματα μένουν και τα προβλήματα απαιτούν λύσεις. 

Exit mobile version