Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αντωνάκης Σαμαράς και η… προεδρία της δημοκρατίας

Πως ο Αντωνάκης Σαμαράς… θ’ αστράψει και θα βροντήξει κατά του Κούλη Μητσοτάκη, στην… avant- première  του «Ιδρύματος Αντώνη Σαμαρά», διέδιδαν εδώ και καιρό τα παπαγαλάκια του… «Τρελαντώνη». Και πως αφορμή του… ξεσπάσματος θα ήταν η αποκάλυψη της παρακολούθησης του Σαμαρά απ’ το σύστημα Μητσοτάκη με το Predator, αλλά η αιτία θα ήταν οι -δήθεν!- διαφωνίες του Σαμαρά με την πολιτική Μητσοτάκη, κυρίως στα εθνικά θέματα.  

Αλλά, «άνθρακες ο θησαυρός», καθώς ο… λύκος ήταν αρνάκι και εκθείασε τον Κούλη Μητσοτάκη! 

Σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες», ο Κούλης Μητσοτάκης… εξημέρωσε τον «οργισμένο» Σαμαρά με δύο τρόπους, χρησιμοποιώντας την τακτική «του μαστιγίου και του καρότου». Πρώτον, τον απείλησε πως θα «διαρρεύσει» σε τρολ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάποια από τα -διόλου κολακευτικά για τον «Τρελαντωνάκη»- «ευρήματα» του Predator. Και δεύτερον, του υποσχέθηκε πως αν επανεκλεγεί, θα τον κάνει… πρόεδρο της δημοκρατίας.

Θυμίζουμε, πως την ίδια υπόσχεση (πως μόλις γίνει πρωθυπουργός θα τον κάνει πρόεδρο της δημοκρατίας ή εναλλακτικά θα τον έστελνε στις Βρυξέλες ως Επίτροπο), είχε δώσει ο Κούλης στον Σαμαρά, για να τον υποστηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές να γίνει αρχηγός της Νουδού. Ο Σαμαράς… τσίμπησε και υποστήριξε ανοιχτά τον Κούλη. Αλλά, όταν ο Κούλης έγινε πρωθυπουργός, «του την έκανε»! Ο «Τρελαντωνάκης» εξαγριώθηκε και παρήγγειλε στον Κούλη πως με την πρώτη ευκαιρία θα τον «ρίξει», όπως «έριξε» και τον πατέρα του το 1993. Μάλιστα δοκίμασε να βρει αποστάτες, αλλά αυτή τη φορά δε δέχτηκε κανένας βουλευτής να τον ακολουθήσει. Περιορίστηκε, λοιπόν, σε διάφορα κατά καιρούς «αντιπολιτευτικά ξεσπάσματα», με υπονοούμενα και κούφιες απειλές. Τώρα, «έφαγε» για δεύτερη φορά το ίδιο παραμύθι του Κούλη!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, τελευταία ο… χρυσαυγιτοφάγος Σαμαράς «μανατζάρει» ένα… νεοπατριωτικό κόμμα, έχοντας λάβει την υπόσχεση του αρχηγού του, πως αν καταφέρει και… τρουπώσει στη βουλή, θα τον ψηφίσει για πρόεδρο της δημοκρατίας!

Exit mobile version