Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΑΜΑΡΑΣ: Εγώ έστειλα την Χρυσή Αυγή στην φυλακή…

ΣΑΜΑΡΑΣ: Εγώ έστειλα την Χρυσή Αυγή στην φυλακή…

Ίδρυση Ιδρύματος με ομιλητή το πρόσωπο προς τιμήν του οποίου ιδρύθηκε το Ίδρυμα! Η λέξη βοναπαρτισμός χάνει την σημασία της όταν σε λένε Σαμαρά, που σημαίνει από το όνομά σου ότι κάποιος παππούς σου είχε το ένδοξο παρελθόν να φτιάχνει σαμάρια για γαϊδάρους και εσύ ιδρύεις ίδρυμα προς τιμήν σου με πρόεδρο την γυναίκα σου. Ο Χάρυ Κλήνν δυστυχώς  μας λείπει, γιατί εάν ζούσε σίγουρα θα είχε ασχοληθεί με το θέμα… 

Και τα λέει αυτά ποιος; Ένας άνθρωπος με ανύπαρκτο πνευματικό έργο και μεγάλο πολιτικό του κατόρθωμα ότι έριξε την κυβέρνηση που τον ανέδειξε βουλευτή και βοήθησε στην συνεχιζόμενη παρακμή της χώρας με τα μνημόνια. 

Δεν ακούστηκε άλλη φορά ούτε στην Ελλάδα, ούτε σε ολόκληρο τον κόσμο για πολιτικό που είναι ακόμη εν ζωή να ιδρύεται ίδρυμα προς τιμήν του και να το εγκαινιάζει ο ίδιος!!! Και να είναι ο πολιτικός αυτός, ο μεγάλος ψεύτης, που έλεγε την προεκλογική περίοδο του 2019 ότι εάν γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία θα καταγγελθεί η συμφωνία των Πρεσπών, αλλιώς θα ρίξει την κυβέρνηση. Όλοι γνωρίζετε ότι όχι μόνον δεν έριξε την κυβέρνηση, αλλά την στηρίζει και μάλιστα την περίοδο κατά την οποία ιδρύεται στην χώρα (άλλο ίδρυμα αυτό…) Σχολή εκμαθήσεως της “μακεδονικής” γλώσσης! Δηλαδή, μιας σλαβικής διαλέκτου, που υβρίζοντας την Ελληνική Ιστορία, το κράτος των Αθηνών και του Σαμαρά, αναγνωρίζει ως “μακεδονική”, όπως αναγνωρίζει επίσης με την συμφωνία των Πρεσπών και ως “μακεδονικό” έθνος τους Σλάβους των Σκοπίων.

Δεν παρέλειψε ο Αντώνης Σαμαράς πνευματικό τέκνο του αριστερού θείου του να επαινέσει τον εαυτό του και για την δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, στο θέατρο Παλλάς πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του Ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς», με κεντρικό ομιλητή τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Μεταξύ άλλων στην ομιλία του αναφέρθηκε στον όρο «πατριωτισμός», χαρακτηρίζοντάς τον παρεξηγημένο και υποστηρίζοντας ότι «χωρίς αυτόν δεν υπάρχει δημοκρατία». «Και σας το λέω εγώ που όταν εγκλημάτησε η Χρυσή Αυγή την έστειλα σιδηροδέσμια στη φυλακή».

Θα έπρεπε να ξέρει ο Σαμαράς ότι δεν εγκλημάτησε η Χρυσή Αυγή, αλλά ένα και μόνο άτομο και αυτό που έστησε με τους επίορκους που τον ακολουθούσαν ήταν μία πολιτική σκευωρία και παρανομία για την οποία θα τον κρίνει σίγουρα η Ιστορία όσο θα ασχοληθεί μαζί του βεβαίως γιατί δεν πρόκειται να ασχοληθεί και πολύ. Θυμίζουμε ότι μετά την σύλληψη του συναγωνιστή Μιχαλολιάκου, ο Σαμαράς πήγε και ανήγγειλε αυτήν θριαμβευτικά στην Ένωση των σιωνιστών στην Νέα Υόρκη. Αλλά, αφού παραδέχεται ο Σαμαράς ότι αυτός μας έκλεισε στην φυλακή, για ποια δικαιοσύνη μιλάνε; Και πως όταν ακόμη η υπόθεση δικαστικά δεν έχει κλείσει λέγονται αυτά τα πράγματα;

Ιδρύματα για όλους τους “μεγάλους” μιας πολύ μικρής χώρας. Ιδρύματα και δράματα πολλά, δράματα ψυχιατρικής φύσεως. 

Exit mobile version